Taitoluistelun MM2017-kilpailun yksittäisten tapahtumien lipunmyynti alkaa 8.10.2016

6.10.2016


MM-kilpailu on meidän jokaisen kisa! Suomen 100-vuotisjuhlavuoden suurtapahtumaa ei synnytetä yhden eikä kahden ihmisen voimin vaan se tehdään yhteistyössä suomalaisten taitoluisteluseurojen ja niiden jäsenien kanssa. Onnistuessamme lajimme arvostus Suomessa nousee, jäähallit täyttyvät harrastajista ja ehkä sponsorirahakin löytävät luoksemme entistä helpommin. Ennen kaikkea positiivinen lopputulos takaa entistä parempia resursseja kehittää lajiamme Suomessa.

Yksittäisten kilpailutapahtumien ja Mestareiden näytöksen liput tulevat myyntiin 8.10.2016 klo 9.00.

 

MM-viikon avaa jännittävä naisten lyhytohjelma ja akrobaattisia nostoja sisältävä pariluistelu. Avajaispäivän täydentää näyttävä, lähes 400 esiintyjän avajaisshow, jollaista ei taitoluistelujäillä ole ennen nähty. Kisaviikon huipentaa MM-mitalistien ja suomalaisten tähtien viihdyttävä loppunäytös sunnuntaina.

 

Hartwall Arenasta on varattu seuroille yhteinen seura-alue sekä Jäätaso 1 että Parveke 1 kategorioista. Paikkoja on rajoitettu määrä. MM-tapahtumiin on saatavilla eri hintaisia lippuja, joista jokainen varmasti löytää omansa. Edullisimmillaan katsomoon pääsee 20,17 eurolla. Perhelippu oikeuttaa neljän parvitason pääsylipun kokonaisuuteen, josta vähintään kahden lipunhaltijan tulee olla alle 12-vuotias. Perhelipun voi lunastaa itselleen 58 euron hintaan. Alle 12-vuotiaiden lastenlippuja on saatavilla parvitasolle alkaen hintaan 11,50 euroa.

 

All Event -paketti sisältää jokaiseen tapahtumaan erillisen tapahtumalipun sekä pääareenalla pidettäviin harjoituksiin erilliset harjoitusliput. Yhden lippupaketin voi jakaa eri henkilölle. Esim. päivätapahtumalipun voi käyttää eläkkeellä olevat isovanhemmat ja iltatapahtuman sitten työssäkäyvät tai koululaiset.  Pakettiin sisältyvät harjoitusliput voi antaa vaikkapa seuran valmentajille.­­­

 

All Event -lippupaketti on aina halvin tapa hankkia liput kaikkiin tapahtumiin ja seuramyynnin kautta ostetuista lipuista saa lisäksi 10 %. myyntituotosta seuralle. Tätä etua ei kannata jättää käyttämättä!

 

Tilausohjeet:

1.       LIPPUTILAUKSET, RYHMÄT YLI 24 HENKEÄ:
Mikäli seura haluaa varata yli 24 lippua, ota yhteyttä oman seurasi toimistoon.

 

2.       LIPPUTILAUKSET, ALLE 24 LIPPUA: Alle 24 lipun tilaukset tehdään seuraavan linkin kautta:

http://www.lippu.fi/worlds2017  Liput ostetaan verkkokaupan kautta max. 8 lipun erissä ja maksetaan luottokortilla tai nettipankissa saman tien.

Kun olet varaamassa lippuja, tulee sivulle automaattisesti Kampanja-kohta, josta valitaan seuran nimi ja avautuvaan kenttään syötetään seuran koodi 201702. Mikäli seuraa ei ole valittu, emme voi tilittää 10 % lipun hinnasta takaisin seuralle.

 

Tilaa uutiskirje ja kuule MM-kisojen uutiset ensimmäisenä: www.helsinki2017.com/fi/tapahtuma/uutiskirje

Terveisin, 
Anu, Mila, Henri ja Minna MM2017-toimistolta