Valmennusrinki käynnistyi Tapiolassa

15.9.2016
Espoon nykyiset ja tulevat huipputason SM-senioriluistelijat pääsivät ensimmäistä kertaa harjoittelemaan valmennusringin aamutreeneissä.

Espoo Synchronized Skatersin valmennusrinki aloitti tänään toimintansa Tapiolan harjoitushallissa. Ringissä harjoittelee tällä kaudella ETK:n SM-seniori-joukkueen lisäksi yhteensä 12 rinkiin valittua motivoitunutta luistelijaa EsJt:n ja ETK:n SM-juniorijoukkueiden riveistä. 

Syksyn aikana aamujäillä nähdään useita vierailevia huippuvalmentajia, joista ensimmäisenä oppejaan oli jakamassa Sara Honkavaara. Espoon Taitoluisteluklubissa muodostelmaluistelijoiden tekniikkavalmennuksesta vastaavan Saran tunnin teemana oli askeltekniikka. Jäällä keskityttiin erilaisten harjoitteiden avulla mm. teränkäyttöön ja ketteryyteen.

Valmennusrinki on saanut luistelijoilta positiivisen vastaanoton ja hakijoita rinkiin oli runsaasti. Nyt alkava valmennusrinki onkin alku pitkäaikaiselle toiminnalle: vuosittain Espoo Synchronized Skatersin valmennusrinkiin tullaan valitsemaan luistelijoita, joilla on taidolliset ja asenteelliset edellytykset edetä muodostelmaluistelun huipulle.

Seuraavan kerran valmennusrinki kokoontuu lokakuussa 27.10., jolloin harjoituksen teemana ovat hypyt ja piruetit EsJt:n Virpi Horttanan johdolla.