HAKU ESPOO SYNCHRONIZED SKATERSIN (ESS) VALMENNUSRINKIIN

31.8.2016

EsJt ja ETK perustavat yhteisen muodostelmaluistelun SM-seniorijoukkueen kaudelle 2017-2018. Tulevaa joukkuetta varten on perustettu oma seura, Espoo Synchronized Skaters (ESS). ESS aloittaa toimintansa perustamalla perustajaseurojensa muodostelman SM-junioriluistelijoille suunnatun valmennusringin, joka tarjoaa valmennusrinkiin valittaville lahjakkaille luistelijoille huippuluokan valmennusta eri osa-alueilla. Yhteistyöllä on tarkoitus parantaa junioriluistelijoiden valmiuksia jatkaa uraansa SM-senioritasolla seuraavalla kaudella tai tulevina vuosina.

Yhteistyö seurojen välillä on ollut erinomaista ja uskomme, että uusi syyskuun puolivälissä alkava yhteinen valmennusrinki tuo paljon uutta ja mielenkiintoista mukaan valituille SM-junioriluistelijoille sekä nykyisille Revolutions luistelijoille. Haku valmennusrinkiin on nyt avattu.

Lokakuun lopussa, lauantaina 29.10, Espoon Synchronized Skaters järjestää yhteistyössä EsJt:n ja ETK:n kanssa Synchrogaalan Espoon Metro Areenalla klo 15.00 alkaen. Lisätietoa gaalasta on tulossa lähiaikoina.

Ystävällisin terveisin

Anna Kuusniemi-Laine ja Leena Salo