Tervetuloa tiimiin Enni ja Pinja!

26.8.2016 klo 20:40


Enni
Enni
Pinja
Pinja

Valmentajatiimimme täydentyi kahdella uudella tuntivalmentajalla - Enni Huhtaniemi ja Pinja Nieminen aloittivat EsJt:ssä!

Näin uudet reippaat valmentajamme esittelevät itsensä:

Enni: Olen 24-vuotias ex-muodostelmaluistelija. Viime keväänä vaihdoin ”kisapuvun toppatakkiin”- luistelijasta valmentajaksi. Luistelin viisi kautta Team Uniquessa ja sitä ennen EVT:ssä ja HL:ssä. Unikeissa luistelu oli urani ”kruunu”, parhaimpina saavutuksina maailmanmestaruus vuodelta 2013 ja suomenmestaruudet vuosilta 2013 ja 2016. Lopetin luistelu-urani viime huhtikuussa Budapestin MM-kisoihin.   

Aloitin valmentamisen EsJt:ssä toukokuussa 2016. Valmennuksen ohella opiskelen liiketaloutta Haaga-Heliassa ja työskentelen osa-aikaisesti rahoitusalan yrityksessä. Valmentamisessa minua innostaa erityisesti töiden tekeminen lasten kanssa. Siitä minulle on karttunut jo aiempaakin kokemusta koulunkäyntiavustajan roolissa. On upeaa päästä jakamaan luisteluvuosien aikana saamiani oppeja ja kokemusta sekä itse oppimaan uutta. 

Pinja: Olen Pinja, yksinluistelija ja aloitteleva valmentaja. Luistelu-urani alkoi vuonna 2001 ja viimeisimmät kilpailuni olivat keväällä 2016 kansallisissa senioreissa.

Vaikka oma kilpaluistelu-ura on päättynyt, palo lajiin on edelleen kova ja haluan pysyä jäällä, mutta uudessa roolissa. Aloitan nyt syksyllä Esjt:ssa tuntivalmentajana yksinluistelun kehitys- ja kilparyhmillä.

Olen vuodesta 2013 toiminut ohjaajana yksinluistelun kehitysryhmillä ja valmentanut aikuisten ryhmää Keravan Luistinseurassa.

Koulutukseltani olen urheiluhieroja ja niitä töitä teen tällä hetkellä Suomen Urheiluhierojaopistolla Länsi-Pasilassa.