Kauden 2016-2017 lisenssit.

27.6.2016

Kauden 2016-2017 lisenssit ovat nyt myynnissä Suomen Taitoluisteluliiton nettisivuilla. Uudet lisenssit astuvat voimaan 1.7.2016 lähtien. Jokaisen kilparyhmässä/-joukkueessa luistelevan tulee itse päivittää lisenssitiedot ja Sportti-ID numero seuran luistelijarekisteriin.

STLL:n kilpailulisenssit ja -luvat kaudella 2016-2017:

Lisenssikausi on 1.7.2016 - 30.6.2017

STLL:n lisensseihin sisältyy Pohjolan tapaturmavakuutus ja Taitoluistelulehti.

Ostaessasi vakuutuksettoman kilpailuluvan, tarkista että oman vakuutuksesi kattavuus on vähintään samalla tasolla kuin vastaava Pohjolan tapaturmavakuutus Ilman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua seuran harjoituksiin tai kilpailuihin.

Maksuissa tulee aina käyttää järjestelmän antamaa laskun viitenumeroa. Viitenumerolla maksusuoritus kohdistuu ja vakuutusturva sekä kilpailuoikeus astuu voimaan. Kun maksu on suoritettu oikein, järjestelmä vahvistaa sen annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tallenna tai tulosta ostamasi lisenssi mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten (kuten lisenssiluokan korotus).

Luistelijan seuravaihdokset kilpailukauden aikana tulee ilmoittaa välittömästi sähköpostilla osoitteeseen office@stll.fi.

Tarkista taulukosta itsellesi sopiva lisenssi.

Osta vakuutuksesi tästä: