Finlandia Trophy - Seuralipunmyynti päättyy 31.8.2016

17.8.2016

Kansainvälinen taitoluistelukilpailu Finlandia Trophy Espoo luistellaan 6.-9.10.2016 Espoon Metro Areenalla. Kilpailu kerää Espooseen jälleen kerran huippunimiä ympäri maailmaa ja tarjoaa Suomen parhaille taitoluistelijoille mahdollisuuden kohdata kilpakumppaninsa kotiyleisön edessä.

Finlandia Trophy avaa huikean jännittävän kilpailukauden, joka huipentuu keväällä 2017 Helsingissä käytäviin MM-kilpailuihin. Syksyllä 2016 Finlandia Trophyssa koetaan historiallisia hetkiä, kun jäällä nähdään ensimmäistä kertaa kaikki taitoluistelun lajit; yksinluistelu, jäätanssi, muodostelmaluistelu sekä pariluistelu!

Seuralipunmyynti antaa seuralle mahdollisuuden myydä kilpailuun rajattoman määrän All Event-lippuja. Myydyistä lipuista tilitetään 10 % takaisin seuralle tapahtuman jälkeen.

Lippujen hinnat:

Aikuinen 60 €

Lapsi 4-12 v. 40 €

Finlandia Trophyn seuralipunmyynti alkoi maanantaina 16.5.2016.

Toimi näin:

Liput ostetaan verkkokaupan kautta  Ticketmaster, eikä lippuja voi varata.
Kun olet valinnut liput, tulee sivulle automaattisesti seuravalintakohta. Valitse seura, niin seura saa kerrytettyä varoja. Mikäli seuraa ei ole valittu, ei 10 % tilitystä lipun hinnasta takaisin seuralle voida tilittää.

HUOM! Linkkiä voi jakaa eteenpäin kaikille seuran jäsenille ja tukijoille. Jokaisesta yksittäisestäkin lippuostosta seura kerryttää varainhankintapottiaan.

Kilpailusivut: Finlandia Trophy

Normaalihintaiset päiväliput tulivat myyntiin 16.8.2016.