Kevätjuhlassa palkitut

16.5.2016 klo 20:50

Seuran kevätjuhlassa 16.5.2016 Taavinkylän koululla palkittiin kaudella 2015-2016 ansioituneita jäätaitureita.

Kiertopalkinnot

Paras kansainvälinen suoritusViveca LindforsEM 8.
Paras kotimainen suoritusViveca Lindfors4. sija SM-seniorit
SM-junioriEmma Niemi 
SM-noviisiVera Eklund 
DebytanttiFanny Lindfors 
SilmuElena Väänänen 
MiniKiia Aittomäki 
Valley Bay SynchroTiia SerttiSaanut kauden aikana upean juniorimaisen olemuksen luisteluunsa. Treenaa aina ahkerasti ja hyvällä fiiliksellä. Erittäin taitava monilla luistelun osa-alueilla. 
Valley Bay SynchronicsSaga LuhtalaTreenaa aina keskittyneesti ja sata lasissa. On kehittynyt kauden aikana valtavasti, luistelee kisatilanteissa varmasti ja eläytyen. Ottaa myös joukkuetoverit ihanasti huomioon.
Valley Bay SynchronettesVenni Pyykönen

Omatoiminen ja vastuuntuntoinen harjoittelija, joka jaksaa keskittyä harjoittelussa jokaisella kerralla alusta loppuun. On kehittynyt erityisesti vauhdintuottamisessa ja askeltekniikassa kauden aikana. On rohkea esiintyjä ja kannustava joukkuetoveri.

Valley Bay SynchrokidsSaga SavinEsimerkillinen harjoittelija ja joukkueen jäsen. Osallistui harjoituksiin iloisena ja tarkasti kuunnellen. Opasti ja neuvoi vieressä luistelleita nuorempia joukkuekavereitaan kannustavasti ja kauniisti.
Valley Bay SynchrostarsIda Eurenahkera treenaaja - aina paikalla.
Valley Bay SynchroshineLaura RepoAhkera ja tavoitteisiin pyrkivä luistelija, joka kehittyi kauden aikana hurjasti. Hän myös teki ohjelmassa ilmeitä esimerkillisesti. Häneltä löytyy intoa luistella ja oppia uusia asioita. 
EsittäjätaituriMonica LindforsKansainvälisen tason esittämistä jääsadussa.
EsittäjätaiturijoukkueValley Bay SynchrostarsKoko kauden upeaa esittämistä ja vuosien mittaan hankitusta osaamisesta nauttimista.

 

Tsempparipalkinnot

TintitAmy Grantinnokas harjoittelija, joka haluaa oppia uutta ja tykkää vaikeistakin jutuista.
TaituritSara Höijerinnostunut ja aina valmis oppimaan uutta. 
K3-ryhmäLilja Parviainenparansi tuloksiaan ja osaamistasoaan kauden aikana
K2-ryhmäEdvina Langhoffhieno kausi joka huipentui Talent-valintaan
K1-ryhmäLilli Sakselavaikean syksyn jälkeen nostanut tasoaan nousujohteisesti
Valley Bay SynchroKaroliina VauhkonenTekee joka harjoituksen täysillä alkuverkasta alkaen, eikä pelkää kovaakaan treeniä.  Asenteensa ansiosta kehittynyt todella paljon kauden aikana. Positiivinen ja ystävällinen kaikille.
Valley Bay SynchronicsVilma Oksanen

Tehnyt kovasti töitä ensimmäisen noviisikautensa aikana. Vaikka Vilma on joukkueen nuorimpia ja pienikokoinen, on hän monipuolisen taitava luistelija, ja keskittyy erinomaisesti siihen, mitä pyydetään tekemään. Lunasti ahkeralla tekemisellään rivipaikan myös SM-kisoista.

Valley Bay SynchronettesOlivia Hyttinen

Ensimmäisen kauden minoriluistelija, joka harjoitteli ahkerasti ja kehittyi kauden aikana valtavasti. Kuuntelee tarkasti ohjeita ja seuraa huolellisesti rivien suuntia ohjelmassa. Hallitsi kauden aikana haastavan roolin vaihtelijana eli oppi monen eri paikan askeleet ja suunnat

Valley Bay SynchrokidsKaisa Kärkäs

Iloinen ja ahkera Kids-joukkueen luistelija, joka harjoittelee aina keskittyneesti. On taitava oppimaan uusia asioita ja osaa toimia hyvin joukkueen jäsenenä. Tulee harjoituksiin iloisena ja huomioi jokaisen joukkueen jäsenen ympärillään.

Valley Bay SynchrostarsNanna Försterkova tsemppi yksäristä muokkariksi.
Valley Bay SynchroshineLinnea FagerlundTämä henkilö on treenannut ahkerasti koko kauden ja kehittynyt valtavasti. Tapaturmista huolimatta hän ei valita eikä luovuta vaan jatkaa täysillä eteenpäin kohti tavoitteitaan. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja luo myönteistä ilmapiiriä. 
MuokkaminitEevi Hedman

Reipas harjoittelija, joka kehittyi taidoissaan upeasti kauden aikana. On aina harjoituksissa hyvällä tuulella ja on jokaisen kaveri. Kuuntelee ohjeita keskittyneesti ja on rohkea kokeilemaan uusia asioita.

Positiivinen henkilöHannele KorkalaPitkän linjan jäätaituritoimija