Seurailta 11.4.2016 - Vanhemmat mukaan EsJt:n strategian hiomiseen

11.4.2016


Seurailta pidetään Ruusutorpan koulun auditoriossa maanantaina 11.4. klo 18-20. Tilaisuudessa on tarkoitus keskustella seuran kehittämisestä ja kuulla palautetta tehdystä seurakyselystä. Vastaa kyselyyn 6.4. mennessä. Tilaisuus on avoin kaikille EsJt:n luistelijoiden vanhemmille.

Hei seuraväki!

Hallitus ja valmentajat ovat kuluneella kaudella pohtineet seuran tulevaisuuden strategiaa ja toiminnan kehittämistä. Nyt olisi aika ottaa myös laajempi joukko vanhempia mukaan keskusteluun. 

Olemme laatimassa seurakyselyä, joka toteutetaan kahdessa osassa. Ensinnäkin pyydämme palautetta, jota voi jättää myös nimettömänä. Toisaalta kyselemme vanhempien kiinnostusta ja osaamista erilaisia vapaaehtoistehtäviä kohtaan. Linkit kyselyihin on tarkoitus lähettää sähköpostitse pääsiäisen jälkeisellä viikolla. Kysely koskee tässä vaiheessa muita ryhmiä kuin luistelukoululaisia. 

Lisäksi pidämme seuraillan Ruusutorpan koululla maanantaina 11.4. klo 18-20. Tuolloin on tarkoitus keskustella seuran kehittämisestä ja kuulla myös palautetta kyselystä. Merkitkääpä jo tämä aika kalenterihin! Tilaisuus on avoin kaikille EsJt:n luistelijoiden vanhemmille.

Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille!

Ystävällisin terveisin

hallitus