ESJT HAKEE PÄÄTOIMISTA MUODOSTELMALUISTELUVALMENTAJAA  JA TUNTIVALMENTAJAA

15.2.2016

Haemme nyt päätoimista muodostelmaluisteluvalmentajaa ja muodostelmaluistelun tuntivalmentajaa nuorekkaaseen valmennustiimiimme.

Espoon Jäätaiturit on 30-vuotias menestyksekäs taitoluisteluseura. Pääasiassa Espoon Leppävaarassa ja Metro Areenalla luistelee viikoittain noin 550 iloista ja taitavaa luistelukoululaista, yksinluistelijaa, muodostelmaluistelijaa ja harrastajaluistelijaa.

Seurassa on tällä hetkellä 6 kilpailevaa Valley Bay -muodostelmajoukkuetta: Synchro (SM-juniorit), Nics (SM-noviisit), Nettes (minorit), Kids (tulokkaat), Stars (seniorit) ja Shine (noviisit). VBS-perheeseemme kuuluvat myös muodostelman kehitysryhmät Muokkaminit ja Perhoset.

EsJt on käynnistänyt yhdessä ETK:n kanssa yhteisen SM-seniorijoukkueen perustamiseen tähtäävän hankkeen. Kehitämme myös kansallista muodostelmaluistelun polkua edelleen.

Haemme nyt päätoimista muodostelmaluisteluvalmentajaa nuorekkaaseen valmennustiimiimme.

Haemme valmentajaksi positiivista tiimipelaajaa.  Toivomme hakijalta useamman vuoden kokemusta muodostelmaluisteluvalmennuksesta, mielellään vähintään STLL:n 2. tason valmentajakoulutusta sekä suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Työ alkaa kevään 2016 kuluessa sopimuksen mukaan ja painottuu seuran SM-joukkueiden valmennukseen.

Haemme myös muodostelmaluistelun tuntivalmentajaa. Toivomme valmentajalta mielellään vähintään STLL:n 1. tason valmentajakoulutusta tai ainakin vahvaa omaa luistelutaustaa ja aiempaa valmennuskokemusta. Toivomme positiivista asennetta ja sitoutumista joukkueiden valmennukseen.

Lisätietoja seurastamme löydät osoitteesta: http://espoonjaataiturit.sporttisaitti.com/

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 29.2.2016 osoitteella: anna.kuusniemilaine.esjt@gmail.com. Lisätietoja tehtävästä antavat seuran puheenjohtaja Anna Kuusniemi-Laine p. 040 522 8761 ja muodostelmatoimikunnan pj Hanni Nevas p. 040 525 2165 sekä seuran päätoimiset muodostelmaluisteluvalmentajat Helena Tienhaara p. 050 346 2115  ja Riikka Paasonen p. 046 542 8084.