Espoolaista yhteistyötä muodostelmaluisteluun - ETK ja EsJt perustavat yhteisen SM-seniorijoukkueen

29.1.2016

Espoon Taitoluisteluklubi ja Espoon Jäätaiturit ryhtyvät yhteistyöhön yhteisen SM- seniorijoukkueen kehittämiseksi ETK:n Revolutions –joukkueen pohjalta. Seurat ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen, joka tähtää uuden yhdistyksen perustamiseen vuonna 2016 ja yhteiseen seniorijoukkueeseen kaudelta 2017 – 2018 alkaen. Kaudella 2016 – 2017 tehdään jo mm. valmennusyhteistyötä ETK:n Revolutions – joukkueen piirissä.

Uskomme, että yhteistyö luo jatkossa vahvan pohjan ja hyvät olosuhteet elinvoimaiselle, kansainvälisen tason edustusjoukkueelle. Olemme ylpeitä siitä, että molemmissa seuroissa on tehty jo vuosia määrätietoista työtä muodostelmaluistelun saralla.

Seniorijoukkuetta koskeva yhteistyö ei vaikuta ETK:n tai EsJt:n muiden joukkueiden toimintaan. Nyt kuitenkin luodaan entistä vahvempia urapolkuja lahjakkaille ja motivoituneille luistelijoille.

Tiedotamme hankkeen etenemisestä lisää kevään kuluessa.

Liitteet