Vielä ehtii ilmoittautua hiihtolomaluisteluun!

19.2.2016

Espoon Jäätaitureiden hiihtolomakurssit pidetään viikolla 8, Leppävaaran Warrior areenalla. Hiihtolomaluisteluun voivat osallistua sekä seuran jäsenet että muutkin luisteluhaluiset! Kursseilla on vielä tilaa, joten nyt ilmoittautumaan.

Luisteluajat ovat (22.02-26.02.2016):

Ma klo 11.25 - 12.15

Ti - Pe klo 10.10 - 11.00

Ryhmät ovat: Lapset (alle kouluikäiset ja kouluikäiset) ja Aikuinen-Lapsi ryhmä

Lasten ryhmään (alle kouluikäiset ja kouluikäiset) voi tulla, vaikkei olisi koskaan ennen luistellut. Jäällä lapset jaetaan useampaan pienryhmään: ihan aloittelevat omaansa ja jo vauhdikkaammat ja osaavammat omaansa. Hiihtolomaluistelussa opetellaan iloisella leikkimielellä jäällä liikkumista ja taitoluistelun alkeita. Lasten hiihtolomakurssin hinta on 50€. (Hiihtolomaluistelijoiden ei tarvitse maksaa EsJtn jäsenmaksua).

Aikuinen-lapsi ryhmään voi osallistua aikuinen yhden tai kahden lapsen kanssa. Ryhmässä tutustutaan yhdessä jäällä liikkumiseen ja opetellaan luistelutaitoja iloisesti leikkien. Huom. Lapsen tulee osata seisoa luistimilla jäällä. Aikuinen-Lapsi hiihtolomakurssin hinta on 75€ yhden lapsen kanssa tai 100€ kahden lapsen kanssa. (Hiihtolomaluistelijoiden ei tarvitse maksaa EsJtn jäsenmaksua). HUOM! Ilmoittautumisen yhteydessä toisen lapsen tiedot (nimi ja syntymäaika) laitetaan lisätiedot-kenttään.

Ryhmät toteutuvat, jos osallistujia on minimissään 10 kpl. Luistelijoilla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Ilmoittautumislomake