Jaana Viiri valmentaa yksinluistelijoita äitiyslomasijaisena

21.8.2015

Jaana Viiri

Seurassamme jo vuodesta 2006 luistelijoita ohjannut jäätaiturikasvatti Jaana Viiri on palkattu Elina Ikosen äitiyslomasijaiseksi.

Jaana Viiri on oman yksinluistelu-uransa jälkeen ohjannut luistelijoita seurassamme vuodesta 2006 alkaen ja toiminut luistelukoulun vastuuvalmentajana 2012 alkaen.

Jaana on nyt osa yksinluistelun valmennustiimiä valmentaen yksinluistelun kilpaluistelijoita, Tinttejä ja Leppiksiä. Hän jatkaa myös luistelukoulun vastuuvalmentajana ja on myös mukana muodostelmaluistelujoukkueiden valmennuksessa.

Jaanalla on I-tason valmentajakoulutus ja II-tason koulutus meneillään. Hänellä on myös lähihoitajan koulutus (valmistunut 2015). Suureksi onneksemme Jaana toimii nyt kuitenkin seurassamme päätoimisena valmentajana!