Joulupiruetti 8.12.2010 klo 17.10-18.30

7.12.2010

Joulupiruetti on koko seuran vuosittainen yhteinen joulutapahtuma, jossa kaikki luisteluryhmät esittävät pienet ohjelmat. Joulupiruetti on Laaksolahden jäähallissa keskiviikkona 8.12.2010 klo 17.10-18.30. Esiintymisjärjestys ja koppijako lisätty. Ne löytyvät tulostettavina pdf:näkin, tarinan kanssa.

Ohjeita kaikille

Espoon Jäätaitureiden perinteinen joulunäytös Joulupiruetti kokoaa Laaksolahden hallille aina vain suuremmaksi kasvaneen luistelijajoukon. Jotta tapahtuma sujuisi jouluisen mukavassa tunnelmassa ja kaikilla olisi turvallista olla jäähallilla tulee luistelijoiden ja vanhempien huomioida seuraavat asiat:

• Tule ajoissa jäähallille
  • Käytä mieluummin julkisia kulkuneuvoja tai jos asut lähellä tule kävellen
  • On suositeltavaa, että kutakin luistelijaa kohden hallille tulee enintään kaksi katsojaa

Pienten luistelukoululaisten vanhemmat!

Joulupiruetissa on jäällä samaan aikaan kaikki melkein 200 alle kouluikäistä luistelukoululaista (Tenavat, Viikkotenavat, Leppätenavat). Kaikki luistelukoululaiset tulevat hallille valmiiksi esiintymisasut päällä ja luistimet puetaan jalkaan katsomossa. Vanhemmat ovat vastuussa luistelukoululaisen saattamisesta jäälle ja jäältä pois. Huomioittehan kaikessa liikkumisessa ettei kukaan pieni jäätaituri joudu liikkumaan hallilla yksin eikä jää toisten jalkoihin!

Pukeutumisohjeet

RyhmäEsittääPukeutumisohjeet
Tenavat + Viikkotenavat + LeppätenavatPikkutonttujaTonttulakki ja tonttumainen asu
Mintut + LeppämintutKulkusetPunaiset housut ja paita sekä joulukuusen koristeita tai kulkusia kiinni nilkkoihin, ranteisiin, vyötärölle ja päähän.
Leppikset + PerhosetPiparkakkujaMusta tai ruskea asu sekä pahvista askarreltu piparkakku eteen ja taakse (askartelevat itse!)
RoosatJoulukuusetVihreät housut ja vihreät paidat
LiilatJoulumuoritMekko, esiliina (valkoinen tai vaalea), tonttulakki sekä hiukset kahdelle letille
TintitLumihiutaleitaValkoiset vaatteet ( sukkahousut + pusero. Jos haluaa laittaa hanskat, niin ne myös valkoiset). Kimallusta (esim joulukuusen koriste nauhaa) hiuksiin. Seuralta tulee hameet.
TaituritJoulumaan lapsia

Tytöt: Luistelutrikoot ja luistelupuku (jos puku on puolihame, ylös valkoinen paita). Hiukset nutturalle. Pojilla mustat trikoot ja punainen paita.
Tytöt ja pojat: PUKUUN/PAITAAN SOPIVA KAULALIINA kaulaan.

K3Joululahjojapukeutumisohjeet lähetetty sähköpostitse 23.11.
K2Joulurokki
K1Joulun tähdet
MuokkaminitRekiretki porojen kanssaPoroja: mustaa, valkoista, harmaata tai ruskeeta vaatetta. Poronsarvet, jos on. Punainen nenä.
Valley Bay Synchrokidskilpailuohjelma
Valley Bay Synchronetteskilpailuohjelma
Valley Bay Synchronicskilpailuohjelma
Valley Bay Synchrokilpailuohjelma