EsJt hakee osa-aikaista seurasihteeriä

22.5.2015

Espoon Jäätaiturit ry on Suomen johtavia taitoluisteluseuroja, jossa luistelee lähes 500 luistelijaa. Seura kehittää aktiivisesti sekä yksinluistelun että muodostelmaluistelun harrastusmahdollisuuksia. Seura hakee osa-aikaista seurasihteeriä, jonka työt alkaisivat elokuussa 2015 sopimuksen mukaan.

Seura hakee osa-aikaista seurasihteeriä, jonka työt alkaisivat elokuussa 2015 sopimuksen mukaan. Työn kuvaan kuuluvat mm. seuraavat tehtävät:

• Jäävuoroihin liittyvä koordinointityö
  • Seuran jäsenrekisterin ylläpito
  • Luistelukouluun liittyvä tiedotus (suomi + englanti) ja puhelinpäivystys sovittuun aikaan
  • Tiedotus luistelijaryhmille ja nettisivujen päivitys
  • Tapahtumiin liittyvä koordinointityö
  • Muut toimistotyöt

Tarkemmasta tehtävänkuvauksesta sovitaan palkattavan henkilön kanssa ottaen huomioon henkilön osaaminen ja tausta. Kokemus seuratyöstä ja lajituntemus katsotaan eduksi. Hyvät viestintätaidot ja organisointikyky ovat tehtävässä tarpeen.

Suunnitelman mukaan seurasihteeri tekisi töitä n.  16 - 24 h/vko. Työt voidaan hoitaa pääosin etätöinä.

Vähimmäisvaatimuksena palkattavalle henkilölle on ylioppilastutkinnon suorittaminen. Tehtävä soveltuu esim. kaupallisen alan tutkinnon omaavalle henkilölle tai korkeakouluopiskelijalle.

Lisätietoja antaa seuran varapuheenjohtaja Anna Kuusniemi-Laine, p. 040 522 8761 (yhteydenotto mielellään tekstiviestillä, niin sovitaan puhelinaika).

Työhakemukset palkkatoiveineen viimeistään 15.6.2015 osoitteella: anna.kuusniemilaine@gmail.com.