Kevätjuhlassa palkitut

18.5.2015

Seuran kevätjuhlassa 18.5.2015 Laaksolahden Monitoimitalolla palkittiin kauden 2014-2015 aikana ansioituneita jäätaitureita ja tietenkin syötiin täytekakkua!

Kiertopalkinnot

Paras kansainvälinen kilpailusuoritus Viveca Lindfors 3. PM:ssä ja 1. Serbiassa kv-kilpailussa
Paras kotimainen kilpailusuoritus Viveca Lindfors SM-pronssi naisissa
Kauden juniori Alexandra Sandström EsJt:n paras juniori SM-kisoissa, 12.
Kauden noviisi Doris Louhikoski oli kipeä SM-kisojen aikaan, SM-noviisien ranking-listan 2.
Kauden debytantti Saga Hynninen kultafinaalin 11., paras Jäätaituri
Kauden silmu Ria Päivölä timanttifinaalin 2.
Kauden mini Kia Gynther useita mitalisijoja kauden aikana, minien aluemestaruuskilpailun 1.
Valley Bay Synchro Anna Laukkanen Anna on tehnyt pitkäjänteisesti töitä koko kauden kehittyen yhdeksi joukkueen luottoluistelijoista.
Valley Bay Synchronics Karita Auvinen Karita on tunnollinen harjoittelija, joka kuuntelee ohjeita tarkasti ja keskittyy täysillä toteuttamiseen. Karita on kauden aikana kehittynyt todella paljon.
Valley Bay Synchronettes Iida Kulo Harjoitellut koko kauden todella tunnollisesti ja ahkerasti ja kehittyikin sen aikana todella paljon. Kuuntelee tarkasti neuvoja ja ohjeita ja pistää kaikkensa peliin korjatakseen virheensä.
Esittäjätaiturijoukkue Valley Bay Synchronics Upea soittokunta säväytti ja toi rytmiä, ryhtiä ja vauhtia koko näytökseen.
Esittäjätaituri minipojat Miika Kostermaa ja Matias Lindfors Innokkaat, vauhdikkaat ja taitavat prinsessojen pelastajat, jotka varastivat yleisön huomion aina jäällä ollessaan. Eläytyivät rooleihinsa täysillä joka näytöksessä.

Tsempparipalkinnot

Muokkaminit Siiri Niemi Siiri on ahkera harjoittelija, joka jaksaa tsempata harkoissa. Siiri yrittää aina täysillä ja kehittyikin paljon viime kaudella Siiri on taitava luistelija, jolla on hyvä perusluistelu ja motivaatio treenata myös oheisissa.
Valley Bay Synchrokids Noora Koistinen Tunnollinen ja keskittynyt harjoittelija. Kehittyi hienon asenteensa vuoksi kauden aikana hurjasti. Loistava esimerkki muille luistelijoille.
Valley Bay Synchronettes Vilma Rissanen Vilma jaksoi loukkaantumisistaan huolimatta olla aktiivisesti joukkueen toiminnassa mukana ja vaihto yksinluistelusta muodostelmaluisteluunkin sujui hienosti!
Valley Bay Synchronics Silja Kuusirati Sitkeä ja sinnikäs. Ensimmäinen kausi SM-sarjassa sujui hienosti. Hurja kehitys tapahtui kauden aikana, johtuen omasta sinnikkyydestä, tarmosta ja innosta harjoitella.
Valley Bay Synchro Melina Pennanen On kehittynyt valtavasti ensimmäisenä junnuvuotenaan. Hän on harjoitellut ahkerasti aina hymyssä suin ja päässyt kauden aikana esittelemään myös yksäritaitojaan.
K3 Eevi Kankaanranta Eevillä on nnokas ja positiivinen asenne harjoituksissa, hän on myös vuorovaikutteinen valmentajien suuntaan.
K2 Viola Haikarainen Viola on jäällä tehokas harjoittelija, joka on kauden aikana pystynyt kehittämään omia puutteitaan esim. erityisesti pirueteissa.
K1 Emma Niemi Vaikeasta kaudesta huolimatta (loukkaantuneena puolet kaudesta) ollut sitoutunut harjoittelemaan ja kehittämään niin luistelullisia kuin fyysisiä osa-alueita.
Tintit Eva Lamppu Kuuntelee ohjeet tarkasti. On innostunut ja keskittynyt oppimaan uutta.
Taiturit Mimmi Himmberg Kauden aikan osoittanut intoa oppia uusia asioita ja harjoitellut keskittyneesti
Positiivinen henkilö Ulla-Maija HaimiPitkän linjan seura/taitoluisteluaktiivi, joka jaksaa vuodesta toiseen toimia taitoluistelun parissa. Kirjoitti meille jälleen ihanan jääsadun.