Kiitos Tanja!

26.4.2015

Tanja
Tanja pääsi/joutui kokeilemaan, miltä tuntuu olla nostettavana!
Valley Bay -joukkueet valmentajineen jääsadun viimeisen näytöksen jälkeen 26.4.2015.

Muodostelmaluisteluvalmentajamme Tanja Hatakka päätti pitkän valmennusuransa EsJt:ssä loisteliaaseen jääsatuun, jonka suunnittelussa, koreografioissa ja harjoittamisessa Tanja oli avainroolissa. Kiitämme suuresti Tanjaa hänen valtavasta panoksestaan seuramme muodostelmaluistelun eteen jo vuodesta 2002 alkaen. Tanjalla on ollut erittäin suuri rooli siinä, että olemme nousseet aivan muodostelmaluistelun terävimmän kärjen tuntumaan Suomessa ja kansainvälisestikin. Ilman Tanjaa emme olisi tässä pisteessä tänään.

EsJt:n muodostelmaluistelijoille Tanja on ollut rakas valmentaja, idoli ja esikuva ja monella seuran vapaaehtoisella on ollut ilo saada tehdä Tanjan kanssa töitä jo vuosien ajan. Haikeina hetkinä päällimmäisenä on suuri kiitollisuus Tanjalle täydellä sydämellä tehdystä valmennustyöstä ja kokonaisvaltaisesta panoksesta luistelijoiden eteen.

Tanja muuttaa toukokuussa Tukholmaan ja ryhtyy luomaan uutta uraa liikunta- ja hyvinvointialalla. Toivotamme Tanjalle onnea ja menestystä uusissa tehtävissä ja uskomme vahvasti, että tiemme vielä kohtaavat.

Muita uutisia muodostelmaluistelun valmennuksesta: