Helena Tienhaara EsJt:n muodostelmaluistelun päävalmentajaksi

30.3.2015

Helena Tienhaara on nimitetty Espoon Jäätaitureiden muodostelmaluistelun päävalmentajaksi. Hänellä on takanaan jo 13 vuoden valmennuskokemus. Helena valmensi pitkään EVT:ssä ja viimeksi hän on valmentanut HTK:n valmennustiimissä ja osallistunut myös Rockettesien valmentamiseen. Helena on tällä hetkellä äitiyslomalla ja aloittaa päätoimisen valmentajan tehtävät 1.11.2015, mutta osallistuu joukkueiden valmentamiseen jo huhtikuusta lähtien osa-aikaisesti.

Helenalla on Suomen Taitoluisteluliiton II-tason valmennustutkinto ja filosofian maisterin (puheviestintä) tutkinto Helsingin yliopistosta ja hän on toiminut vierailevana valmentajana USA:ssa ja Canadassa. Olemme erittäin iloisia siitä, että ”Helu” liittyy joukkoomme.

Muodostelmavalmentajina jatkavat myös Riikka Helkkula, Anna Ylitalo, Oona Nyblom ja Lotta Pilli-Sihvola. Uusina muodostelmavalmentajina aloittavat Riikka Paasonen ja Henriikka Latva. Riikka Paasosesta ja Henriikka Latvasta voitte lukea lisää erillisistä tiedotteista seuramme nettisivuilta. Saamme mahdollisesti myös uusia tuntivalmentajia riveihimme.

Tulevalla kaudella joukkueiden valmennustiimit muodostetaan seuraavalta pohjalta:

• Synchro: Helena Tienhaara, Riikka Helkkula ja Henriikka Latva

• Nics: Helena Tienhaara, Riikka Paasonen ja Henriikka Latva

• Nettes: Riikka Paasonen, Anna Ylitalo ja Oona Nyblom

• Kids: Riikka Paasonen, Oona Nyblom ja Lotta Pilli-Sihvola

Uuteen kauteen starttaamme siis uudella innolla ja vahvalla ja monipuolisella valmentajatiimillä!

Vuodesta 2002 seurassamme valmentanut (ja EsJt:n oma kasvatti) nykyinen päävalmentaja Tanja Hatakka muuttaa keväällä Tukholmaan ja ryhtyy luomaan uutta uraa liikunta- ja hyvinvointialalla. Tanja jatkaa valmennustehtävissä huhtikuun loppuun asti ja auttaa uudistuvaa valmennustiimiä ottamaan sujuvasti kopin tehtävistään. Tanjalla on suuri rooli myös keväisen jääsadun valmisteluissa. Kiitämme suuresti Tanjaa hänen valtavasta panoksestaan seuramme muodostelmaluistelun eteen. Tanjalla on ollut erittäin suuri rooli siinä, että olemme nousseet aivan muodostelmaluistelun terävimmän kärjen tuntumaan Suomessa ja kansainvälisestikin. Ilman Tanjaa emme olisi tässä pisteessä tänään. Toivotamme Tanjalle onnea ja menestystä uusissa tehtävissä ja uskomme vahvasti, että tiemme vielä kohtaavat.

Lisätietoja: Anna Kuusniemi-Laine, p. 040 522 8761, anna.kuusniemilaine@gmail.com,  Hanni Nevas, p. 040 5252 165, hanni.nevas@gmail.com.

Liitteet