Henriikka Latva EsJt:n muodostelmajoukkueiden tuntivalmentajaksi

23.3.2015

Henriikka Latva aloittaa seurassamme muodostelmaluistelun tuntivalmentajana huhtikuussa 2015 ja tuo uutta osaamista valmennustiimiimme: Henriikka on myös kansainvälisen tason tekninen spesialisti!

Henriikalla on valmennuskokemusta vuodesta 2007 lähtien. Hän on valmentanut Lahden Taitoluistelijoissa mm. seuran SM-juniori- ja SM-noviisijoukkueita. Henriikan vahvuutena on erityisesti joukkueiden teknisen osaamisen, niin perusluistelutaidon kuin myös ohjelman elementtien hiominen.

Henriikka on mukana liiton järjestämässä lukioon pyrkivien muodostelmaluistelijoiden yksilötaitotesteissä arvioijana, ja on pitänyt  sääntöseminaareja liiton valmentajapäivässä sekä 2. tason valmentajakoulutuksessa.

Valmennuksen lisäksi Henriikka opiskelee Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa, pääaineena poliittinen historia.

Hienoa saada Henriikka mukaan valmennustiimiin!

Lämpimästi tervetuloa!!!