Laura Lepistö jättää Japan Open -kilpailun väliin

20.9.2010

Laura Lepistö ei osallistu Japan Open -kutsukilpailuun 2.-3.10.2010. Hän on jo palannut harjoituksiin loukkaantumisensa jälkeen, mutta tuo kilpailu jää väliin.

 

Suomen Taitoluisteluliitto tiedottaa 20.9.2010

Taitoluistelija Laura Lepistö ei osallistu Japan Open kutsukilpailuun 2.-3.10. Japanin Saitamassa. Syynä Lepistön poisjääntiin on vasen lonkka, jonka hän kolhaisi jäähän elokuun lopulla.

Espoolainen oli sivussa jääharjoittelusta muutaman viikon, mutta on kuitenkin palannut takaisin jäälle viime viikolla. Kaatuminen aiheutti lonkan seudulle sisäistä verenvuotoa ja hiukan lihasruhjetta, jota on hoidettu lääkärin ohjeiden mukaisesti. Tauosta johtuen Lepistö ja hänen valmentajansa Virpi Horttana näkivät parhaaksi jättää kauden aloituskilpailu väliin ja keskittyä harjoitteluun.

- Onneksi tämä sattui nyt alkukaudesta, eikä myöhemmin ennen tärkeimpiä kilpailuja. Olen minä ennenkin kaatunut, mutta ihan näin kipeää se ei ole aiemmin tehnyt. Täytyy olla vain kärsivällinen ja hoitaa lonkka kunnolla kuntoon, Lepistö sanoi luottavaisena.

Japan Open on Euroopan, Japanin ja Pohjois-Amerikan välinen joukkuekilpailu, johon Lepistö sai kutsun myös viime vuonna.