Hiihtolomakurssilla on vielä tilaa!

4.2.2015

Espoon Jäätaitureiden hiihtolomaluistelut pidetään viikolla 8, Leppävaaran Reebok areenalla. Hiihtolomaluisteluun voivat osallistua sekä seuran jäsenet että muutkin luisteluhaluiset!

HIIHTOLOMALLA LUISTELEMAAN!

Luisteluajat ja -ryhmät ovat:

Maanantai - Perjantai 16.2-20.2.2015

klo 12.10 - 13.00 Lapset ja Aikuinen-Lapsi ryhmä

klo 13.10 – 14.00 Aikuiset

Lasten ryhmään voi tulla, vaikkei olisi koskaan ennen luistellut. Jäällä lapset jaetaan useampaan pienryhmään: ihan aloittelevat omaansa ja jo vauhdikkaammat ja osaavammat omaansa. Hiihtolomaluistelussa opetellaan iloisella leikkimielellä jäällä liikkumista ja taitoluistelun alkeita. Lasten hiihtolomakurssin hinta on 50€. (Hiihtolomaluistelijoiden ei tarvitse maksaa EsJtn jäsenmaksua).

Aikuinen-lapsi ryhmään voi osallistua aikuinen yhden tai kahden lapsen kanssa. Ryhmässä tutustutaan yhdessä jäällä liikkumiseen ja opetellaan luistelutaitoja iloisesti leikkien. Tähän ryhmään voi tulla vaikka oman vanhemman, mummin, kummin tai vaikka koko perheen kanssa viettämään vauhdikkaita iltapäiviä! Huom. Lapsen tulee osata seisoa luistimilla jäällä. Aikuinen-Lapsi hiihtolomakurssin hinta on 75€. (Hiihtolomaluistelijoiden ei tarvitse maksaa EsJtn jäsenmaksua).

Aikuisten ryhmään ovat tervetulleita kaikki luisteluhaluiset aikuiset taitotasosta riippumatta. Aikuiset jaetaan tarvittaessa jäällä taitojen perusteella pienryhmiin. Aikuisten hiihtolomaluistelussa opetellaan monipuolisesti jäällä liikkumista ja taitoluistelutaitoja. Aikuisten hiihtolomakurssin hinta on 50€. (Hiihtolomaluistelijoiden ei tarvitse maksaa EsJtn jäsenmaksua).

HUOM: aikuisluistelijan huoltajaksi merkitään hän itse.

Ryhmät toteutuvat jos osallistujia on minimissään 10 kpl.

ILMOITTAUTUMISET

Liitteet