Luistelukouluvalmistelut käynnissä

22.8.2010

Luistelukouluohjaajat palaverissa 22.8.2010

Luistelukoulun alkamiseen valmistaudutaan seurassa monin tavoin, onhan luistelukoulu koko jäätaituritoiminnan sydän. Vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen halutaan seudun lapsille tarjota iloista ja laadukasta luistelun perusopetusta.

Ennen luistelukoulua valmistellaan jokaiselle jaettava tietopaketti nimilappuineen. Sen saa ensimmäisellä kerralla luistelukoulupäivystyksestä (Laaksolahdessa jäähallin ylätasanteella ja Reebok Areenalla aulassa).

Luistelukoululle tehdään viikkosuunnitelma, jossa hyödynnetään niin omia ideoita kuin Suomen Taitoluisteluliiton tämän kauden 'Sirkus Pivotus' -luistelukoulumateriaalia.

Luistelukouluohjaajat kokoontuivat jo luistelukoulun vastuuvalmentaja Jenny Korkalan vetämään palaveriin, jossa sovittiin ryhmistä ja toimintatavoista. Luistelukouluohjaajat ovat entisiä yksin- ja muodostelmaluistelijoita, joten heillä kaikilla on vankka oma luisteluosaaminen. He ovat myös käyneet Suomen Taitoluisteluliiton ohjaajakoulutuksia ja saaneet seuran sisäistä koulutusta tehtäväänsä.

Pian on kaikki valmista luistelukoulun aloitukseen!