Finlandia Trophyn luistelujärjestysten arvonta kauppakeskus SELLOSSA!

9.10.2014

Finlandia Trophyn arvontatilaisuus oli tällä kertaa julkinen ja mielenkiintoisessa paikassa: Sellossa torstaina 9.10.2014 klo 18.30. Finlandia Trophy Espoon luistelijat toimivat taidemaalareina kilpailun luistelujärjestyksen arvontatilaisuudessa torstaina kauppakeskus Sellossa klo 18.30. Luistelijoiden apuna toimi taideolympialaisissakin kultamitalin voittanut taiteilija Tero Annanolli.

Arvotut luistelujärjestykset

löytyvät tulossivuilta:

 

Arvontatilaisuudessa tehtiin taidetta

Finlandia Trophy Espoon luistelijat toimivat taidemaalareina kilpailun luistelujärjestyksen arvontatilaisuudessa torstaina kauppakeskus Sellossa klo 18.30. Luistelijoiden apuna toimi taideolympialaisissakin kultamitalin voittanut taiteilija Tero Annanolli. 

Taulu on nähtävänä myös Barona Areenan käytävällä kilpailuviikonlopun ajan. Ainulaatuisen taideteoksen voi saada itselleen huutamalla sen osoitteessa http://www.huuto.net/nenapaiva

Finlandia Trophy Espoo on osaltaan mukana Nenäpäivä-kampanjassa, jossa kerätään varoja maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi.

Taiteen ja urheilun yhdistäminen on osana Suomen Taitoluisteluliiton Innostava Suomi -kokeiluja. Kilpailun yhteydessä, Barona Areenalla, on lisäksi muita tapahtuman elävöittämiseen liittyviä kokeiluja. Niiden tarkoituksena on testata erilaisia yleisön viihtyvyyteen liittyviä palveluita - matkalla kohti MM-kisojamme vuonna 2017!

Kokeiluihin osallistuvat yritykset palveluineen: http://www.finlandiatrophy.com/en/Testing+Services.html