Luistelukoulu alkaa! Ilmoittautuminen nettilomakkeella!

31.8.2014

Luistelukoulu alkaa keskiviikkona 3.9. ja sunnuntaina 7.9.2014. Nyt on aika ilmoittautua (nettilomakkeella). Luistelukoulu on Leppävaarassa ja entistä parempiin aikoihin! Ryhmiä on alle kouluikäisille (3-6 v.) ja koululaisille. Tervetuloa uudet ja jatkavat luistelukoululaiset! (ps. Tästä uutisesta voit tulostaa luistelukoulutietoa kavereillekin!)

Espoon Jäätaitureiden laadukas ja suosittu luistelukoulu alkaa syyskuun alussa Leppävaaran Reebok Areenalla (Maantiepelto 1, Leppävaaran urheilupuistossa).

Luistelukoulussa opetellaan ohjatusti ja suunnitellusti, leikin varjolla, luistelun perustaitoja. Opettelu tapahtuu pienryhmissä, joita jäällä on useampia yhtä aikaa. Ohjaajilla on oman luistelutaustan lisäksi Suomen Taitoluisteluliiton ohjaajakoulutusta.

Luistelukouluun voi tulla yhdeksi kaudeksi hakemaan luistelun perustaidot pihaluisteluun tai vaikka jääkiekkoon. Luistelukoulussa on eritasoisia pienryhmiä niin alle kouluikäisille (3-6 v.) kuin jo koulun aloittaneillekin, joten luistelukoulusta voi saada kivan harrastuksen useammaksi vuodeksikin taidoissa edeten ja siirtyen pari kertaa viikossa harjoitteleviin harrastajaryhmiin.

Luistelukoulu on myös pohja ja reitti valmennusryhmiin ja niistä edelleen kilparyhmiin tai muodostelmaluistelujoukkueisiin. Seurassamme on viisi hyvätasoista Valley Bay -muodostelmaluistelujoukkuetta. Yksinluistelussa Espoon Jäätaiturit on kasvattanut useita SM-mitalisteja, upeimpana esimerkkinä koko luistelu-uransa (3-vuotiaasta luistelukoululaisesta huippuluistelijaksi) seurassamme luistellut Laura Lepistö, joka keräsi EM-mitaleita joka väriä, MM-pronssin sekä oli olympialaisissa kuudes.

Tervetuloa opettelemaan luistelua ja hakemaan siitä kenties harrastuksen pidemmäksikin aikaa!

Ilmoittautumislomake (sama lomake uusille ja jatkaville luistelukoululaisille) löytyy TÄÄLTÄ.

Liitteet