Kevätjuhlassa palkitut

20.5.2014

Herkullisia täytekakkuja, tietenkin!
Herkullisia täytekakkuja, tietenkin!
Puheenjohtaja Mika Leppänen apuna esityksessä
Puheenjohtaja Mika Leppänen apuna esityksessä
K3:n iloinen esitys
K3:n iloinen esitys


Emmi Peltonen palkintorohmuna
Emmi Peltonen palkintorohmuna

Seuran kevätjuhlassa 19.5.2014 Laaksolahden Monitoimitalolla palkittiin kauden 2013-2014 aikana ansioituneita jäätaitureita ja tietenkin syötiin täytekakkua!

Kiertopalkinnot

Paras kansainvälinen kilpailusuoritus Emmi Peltonen PM 2.
Paras kotimainen kilpailusuoritus Emmi Peltonen SM 2.
Kauden juniori Emmi Peltonen SM 2.
Kauden noviisi Lilli Saksela SM 2.
Kauden debytantti Aino Palosuo Kultafinaalin 1.
Kauden silmu Edvina Langhoff A-silmujen timanttifinaalin 11.
Kauden mini Ria Päivölä Minien aluemestaruuskilpailuiden 4.
Valley Bay Synchro Laura Korhonen Motivoitunut harjoittelija, joka jaksaa auttaa ja ohjeistaa tarvittaessa myös joukkuetovereitaan.
Valley Bay Synchronics Annika Ahvenjärvi Tehnyt valtavasti töitä kauden aikana ja kehittynyt ahkeruutensa vuoksi hurjasti. On keskittynyt ja motivoitunut harjoittelija, joka on omalla toiminnallaan hieno esimerkki joukkuekavereilleen.
Valley Bay Synchronettes Reetta Uusitalo Rohkea, reipas, energinen, heittäytyvä. Harjoittelee täysillä, ottaa aina huomioon joukkuekaverit, loistava ja esimerkillinen joukkueurheilija. Ahkeran harjoittelunsa ansiosta kehittynyt valtavasti kauden aikana.
Esittäjätaituri Nea Viiri Oli hyvin uskottava Annan valmentajana ja esitti nostalgisen upeaa luistelua muistelukohtauksessa.
Esittäjätaiturijoukkue Valley Bay Synchro Oli näytöksen upea tunnelmanluoja alusta loppuun, niin olympiarenkaissa, näyttävänä lentokoneena kuin kultatyttöinäkin.

 

Tsempparit

Tintit Erika Nurmi Aina iloinen ja hyvä harjoittelija.
Taiturit Kia Aittomäki Reipas harjoittelija ja hyvä esimerkki muille ryhmäkavereille.
Muokkaminit Essi Halenus Hiljanen puurtaja ja tunnollinen harjoittelija. Hän kuuntelee esimerkillisesti valmentajien ohjeita ja ottaa hyvin muut ryhmän jäsenet huomioon. Ahkeruutensa ansiosta hän kehittyi paljon viime kauden aikana.
Valley Bay Synchrokids Wilma Saari Tällä innokkaalla harjoittelijalla on asenne kohdillaan. Hän ei päästä itseään helpolla, vaan hän pyrkii tekemään aina parhaansa. Tämän vuoksi hän onkin kehittynyt paljon viime kauden aikana.
Valley Bay Synchronettes Ada Grönholm On omalla tinkimättömällä harjoittelullaan loistava esimerkki muille luistelijoille. Iloinen, positiivinen ja muut huomioon ottava ahkera harjoittelija, ja onkin kehittynyt valtavasti.
Valley Bay Synchronics Jasmiina Räsänen Harjoittelee ahkerasti ja keskittyneesti, kehittynyt todella paljon kauden aikana. Ottaa huomioon muut joukkueen jäsenet ja on omalla toiminnallaan hieno esimerkki muille luistelijoille.
Valley Bay Synchro Jenni Lehtonen On valmis heittäytymään. Naurattaa joukkuetovereitaan päivästä toiseen :)
K3 Milja Norrena Positiivinen asenne, tsemppaa kaikkia luistelukavereita eli oikein kannustava ryhmänsä jäsen.
K2 Vera Eklund Ahkera harjoittelija, saanut viime kaudelle erityisesti uuden "vaihteen päälle". Reilu kaveri.
K1 Emma Timonen Tunnollinen puurtaja, vastaanottavainen urheilija, ryhmänsä selkäranka.
Positiivinen henkilö Riikka Helkkula Valmentaa hyvällä positiivisella otteella niin luistelijat kuin tarvittaessa heidän vanhempansa. Tietää, että harjoituksissa saa välillä olla myös hauskaa.