Yksinluistelijoille, muodostelmaluistelijoille ja valmennusryhmäläisille uuden kauden alkaessa

16.6.2010

1.7.2010 alkaa kausi 2010-2011. Harjoittelun turvaksi tarvitaan uusi kilpailulisenssi tai oma harjoittelun kattava vakuutus (ja kilpailuihin kilpailulupa). Seuramme uudistuneet peruskauden säännötkin astuvat voimaan 1.7.2010.

Vakuutusturva kuntoon ennen uuden kauden harjoituksia

Kilpailevat luistelijat ja valmennusryhmäläiset tarvitsevat lisenssin tai oman kattavan vakuutuksen harjoittelun turvaksi. Luistelukouluvakuutus koskee vain 1-2 kertaa viikossa harjoittelevia, joten siitä ei ole valmennusryhmäläisten turvaksi.

Kilpailevat tarvitsevat:

• lisenssin tai
  • kilpailuluvan + oman vakuutuksen

Kauden 1.7.2010-30.6.2011 lisenssit ja kilpailuluvat ovat tulleet myyntiin täällä.

Uudet peruskauden säännöt

Seuramme uudet peruskauden säännöt (yksinluistelijoille, muodostelmaluistelijoille, tinteille, taitureille ja muokkamineille) ovat voimassa 1.7.2010 alkaen.