Sunnuntaina 20.9. Taituritori ja Muokkarijuoksu

16.9.2009

Taituritorilla
Muokkarijuoksussa

Sunnuntaina 20.9.2009 Laaksolahdessa tapahtuu! Urheilukentällä alkaa klo 11 seuramme muodostelmaluistelijoide perinteinen MUOKKARIJUOKSU (lähtöajat korjattu!) oheistapahtumineen. Jäähallin ylätasanteella on klo 12-14 TAITURITORI eli perinteinen luistinten ja luistelutarvikkeiden kirpputoritapahtuma.

Muokkarijuoksu 20.9. klo 11

Seuramme muodostelmaluistelijat kiertävät Laaksolahden urheilukentän juoksurataa perinteisessä Muokkarijuoksussa.

Joukkue/ryhmä

Lähtöaika

Juoksuaika

Valley Bay Synchro
(SM-juniorit)

Valley Bay Synchronics
(SM-noviisit)

Valley Bay Synchronettes (minorit)

Muokkaminit

Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!!!
... sekä kannattamaan joukkueita arpoja, kahvia yms. ostamalla

Taituritori 20.9. klo 12-14

Jäähallin ylätasanteella vaihtaa omistajaansa jäätaituriväen käytetyt luistimet, luistelupuvut ja muut luisteluvarusteet. Seuran nykyiset ja entiset luistelijat perheineen ovat tervetulleita myyjiksi. Myyntipaikka ei maksa mitään, mutta se on järjestettävä itse (oma pöytä, rekki, tuoli tms.). Muutamalle nopeimmalle löytyy pöytäpaikkakin!

Tervetuloa myymään ja ostamaan!
Laitetaan hyvät luistelutavarat kiertoon!