Kauden 2009-2010 kilpailulisenssit ja -luvat myynnissä

19.6.2009


STLL:n kilpailulisenssit ja kilpailuluvat kaudelle 2009-2010 ovat tulleet myyntiin. Pakollinen kaikille kilpaileville luistelijoille.

STLL:n kilpailulisenssit ja -luvat
kaudelle 2009-2010

Kilpailulisenssi sisältää seuraavat asiat:

  • Pohjolan tapaturmavakuutuksen taitoluistelussa
  • oikeuden osallistua kansalliseen ja kansainväliseen taitoluistelun kilpailutoimintaan
  • kilpailijan kuulumisen liiton viralliseen rekisteriin
  • Suomen Taitoluisteluliiton lehden.

Lisenssiin sisältyvä vakuutus tulee voimaan uusin turvin kauden alusta 1.7.2009, mikäli maksu on maksettu heinäkuun aikana, myöhemmin maksettaessa maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Vakuutus päättyy 30.6.2010.

Kilpailulupa (joko lisenssiin sisältyvänä tai erillisenä vakuutuksettomana kilpailulupana) on pakollinen kaikille Suomen Taitoluisteluliiton kilpailutoimintaan osallistuville.

Tarkempaa tietoa ja lisenssin/kilpailuluvan ostomahdollisuus löytyy STLL:n lisenssisivulta.

Jäätaiturien lisenssit/kilpailuluvat

1. Hanki ennen ensimmäisiä uuden kauden harjoituksia ikäsi ja kilpailusarjasi mukainen lisenssi/kilpailulupa Minit-sarjassa jatkavat: Mikäli pienintäkään mahdollisuutta siirtyä kauden aikana silmuihin, hanki C-lisenssi H-lisenssin sijaan.
2. Maksa lisenssi/kilpailulupa Paperit maksutositteineen talteen!
3. Ilmoita uuteen luistelijarekisteriin (heti käyttäjätunnukset saatuasi) lisenssilaji/kilpailulupatieto ja maksupäivä Muodostelmaluistelijat: Ilmoitus myös joukkueelle, mikäli pyydetään