Muiden kuin luistelukoululaisten ilmoittautuminen

19.6.2009

Seuramme yksinluistelijoita, muodostelmaluistelijoita sekä harrastaja- ja valmennusryhmiin kuuluvia pyydetään ilmoittamaan tietonsa uuteen luistelijarekisteriimme ja samalla ilmoittautuvan kaudelle 2009-2010.

Muiden ryhmien luistelijoiden
ilmoittautuminen kaudelle 2009-2010
ja uusi luistelijarekisteri

Seuramme yksinluistelijoita, muodostelmaluistelijoita sekä harrastaja- ja valmennusryhmiin kuuluvia pyydetään (mahdollisimman pian) ilmoittamaan tietonsa uuteen luistelijarekisteriimme ja samalla ilmoittautuvan kaudelle 2009-2010.

Lomakkeen täytön (ja tietojen käsittelyn) jälkeen luistelija saa luistelijarekisteriin käyttäjätunnuksen, jolla voi päivittää tietojaan ja käyttää erilaisia (lisääntyviä) palveluita.

Ilmoittautumissivulle

Tämä koskee kaikkia johonkin näistä ryhmistä kuuluvia luistelijoita:

• K1
  • K2
  • K3
  • Valley Bay Synchro
  • Valley Bay Synchronics
  • Valley Bay Synchronettes
  • Valley Bay Evergreens
  • Muokkaminit
  • Taiturit
  • Tintit
  • Perhoset
  • Leppikset
  • Liilat
  • Roosat

Elokuun ja peruskauden aikatauluista tulee nettiin tietoa heti, kun aikataulut ovat valmiit.

HUOM:
Tämä ei koske luistelukoululaisia (tenavat, viikkotenavat, mintut). Heidät ilmoitetaan luistelukoulun ilmoittautumislomakkeella. Uudet luistelijat otetaan luistelukoulun kautta.