SM-testi Laaksolahdessa 28.5.2009

31.5.2009

Seuramme oli ensimmäinen uusien sääntöjen mukaisen SM-testin järjestäjä. Testi pidettiin Laaksolahden harjoitusjäähallissa torstaina 28.5.2009 klo 15-16.

Yksinluistelun hyppytestit

Ne luistelijat, jotka eivät ole kaudella 2008-2009 tehneet valinta-, loppu- tai SM-kilpailuissa tai ISU:n kalenterin kilpailussa kyseiseen sarjaan vaadittua hyppyä tai hyppyjä, on suoritettava vaaditut elementit testissä.

Kilpailusarjaan pääsemiseen vaadittavat hypyt
a) SM-junioritytöt 2A SM-juniorit ja SM-junioripojat 2A ja 3H
b) SM-seniorinaiset 2A ja 2 erilaista 3H ja SM-seniorimiehet 2A ja 2 erilaista 3H

Testi Laaksolahdessa 28.5.2009

Seuramme järjesti SM-testin Laaksolahden harjoitusjäähallissa 28.5.2009. Olimme siten ensimmäinen testinjärjestäjä. Toinen testi oli Tampereella 31.5.2009.

Järjestämäämme testiin osallistui yksi SM-seniorit, naiset -sarjaan pyrkivä luistelija ja neljä SM-juniorit, tytöt-sarjaan pyrkivää. Testaajina olivat SM-spesialisti Sari Hakola ja kansallinen ylituomari Pernilla Böhling.

Testiin osallistui yksi jäätaituri, Nea Puttonen, joka teki vaaditun kaksoisakselin heti ensimmäisellä yrityksellään. Kaikilla seuramme SM-senioreilla ja SM-junioreilla on nyt lupa kilpailla suunnitellussa sarjassa ensi kaudella.