Harjoitukset jatkuvat eri jäähalleissa

12.3.2009

Laaksolahden ykköshallin yllättävän sulkemisen jälkeen harjoittelu jatkuu useassa eri paikassa erikoisaikataulun mukaan, osalla luistelijoista jääsatuun asti, osalla sen jälkeenkin.

Harjoittelu jatkuu useassa paikassa

Laaksolahden jäähalli (ykköshalli) suljettiin turvallisuussyistä yllättäen tiistaina 3.3.2009. Sen korjaussuunnitelmista ja uudelleenavaamisesta ei ole vielä tullut tietoa. Halli saattaa olla poissa käytöstä alkusyksystäkin. Leppävaaraan syyskauden aikana valmistuva kaksikaukaloinen jäähalli helpottaa osaltaan jäätilannetta.

Seuramme luistelijoiden jääharjoittelu oli hyvin vähäistä Laaksolahden hallin sulkemisviikolla, mutta tilanne parani maanantaista 9.3. alkaen.
Kiitos jääajan järjestymisestä kuuluu monille tahoille:

• Espoon kaupungin liikuntatoimelle, joka nopeasti, jo perjantaina 6.3. teki peruskauden lopun (9.-23.3.) jäävuorojen uudelleenjärjestelyjä
  • Espoon Taitoluisteluklubille (ETK), joka luopui osasta vuoroistaan Espoonlahdessa hyväksemme tuon jäävuorojärjestelyn kautta
  • muille pääkaupunkiseudun taitoluisteluseuroille, joilta saatiin tietoa vapaista vuoroista ja joiden harjoituksiin MM-kilpailuihin valmistautuva Laura Lepistö pääsi mukaan
  • omalle seuraväellemme, joka hankki jäitä, palaveerasi ja suunnitteli aikatauluja
  • ja muille asiassa auttaneille

Nyt harjoitellaan:

3.3.-29.3.

Erikoisaikataulun mukaan

jäät pääosin:

• Laaksolahden kakkoshalli
  • Espoonlahti
  • Barona Areena
kaikki tämän kauden luisteluryhmät
30.3-19.4. Näytösharjoitusaikataulun mukaan (ryhmäkohtaisia ja kohtauksittaisia harjoituksia) Jäävuorot selviävät ensi viikolla, jäitä mm. Matinkylässä (jossa jääsatukin esitetään) kaikki tämän kauden luisteluryhmät
20.4.-31.5. Kevätaikataulun mukaan Jäävuorot pääosin Laaksolahden kakkoshallissa

ensi kauden ryhmät:

• yksinluistelun kilparyhmät
  • muodostelmaluistelujoukkueet
  • valmennusryhmät
1.-12.6. Omat kesäleirit Laaksolahden kakkoshallissa?
elokuu Loppukesän aikataulu ei vielä tietoa

ensi kauden ryhmät:

• yksinluistelun kilparyhmät
  • muodostelmaluistelujoukkueet
  • valmennusryhmät

Valitamme halli- ja aikataulumuutosten aiheuttamia ongelmia luistelijoille perheineen! Kuljetusten järjestäminen, hankaliinkin aikoihin kauempana oleviin halleihin vaatii paljon perheiltä (etenkin niiltä, joissa on myös Laaksolahdessa normaalisti harjoittelevien muiden seurojen jääurheilijoita).