Tiina Haimin jääshowkuulumisia

29.1.2009

100 Years of Magic
Princess Classics

Jäätaiturikasvatti Tiina Haimi esiintyy toista kauttaan Disney on Ice -jääshowssa, viime kaudella Princess Classics -showssa ja nyt 100 Years of Magic -showssa.

Tiina Haimin jääshowkuulumisia

Jäätaiturikasvatti Tiina Haimi (s. 1988) esiintyy toista kauttaan Disney on Ice -jääshowssa, viime kaudella Princess Classics -showssa (jota esitetään parhaillaan Helsingissä nimellä 'Ihanat Prinsessat') ja nyt 100 Years of Magic -showssa (joka vieraili vuosi sitten Suomessa nimellä 'Lumous').

Princess Classics -showssa Tiina aloitti kesällä 2007 Kairossa Egyptissä. Talvikauden 2007-2008 show kierteli useassa Yhdysvaltojen osavaltiossa ja muutamassa kaupungissa Kanadassakin. Kausi päättyi huhtikuussa Puerto Ricoon.

Toiseksi kaudeksi Tiina vaihtoi 100 Years of Magic -showhun. Kesäesitykset olivat kolmessa kaupungissa Meksikossa. Kauden 2008-2009 kierros alkoi syyskuussa Kaliforniasta. Jouluun mennessä show oli liikkunut halki mantereen New Yorkin seuduille. Nyt talvella ja alkukeväästä he esiintyvät Yhdysvaltojen pohjoisosissa ja Kanadan eteläosissa. Tällä viikolla on vuorossa kiertueen ensimmäinen kanadalaiskaupunki: London, Ontario.

Esiintymiskaupunki vaihtuu viikottain. Esitysten määrä vaihtelee hieman, tavallisinta on esitys keskiviikkona, torstaina ja perjantaina sekä kolme näytöstä lauantaina ja kaksi sunnuntaina. Sitten taas bussilla tai lentokoneella kohti seuraavaa kaupunkia.

Tiina on viihtynyt hyvin showluistelijana tehden monenlaisia ryhmä- ja yksilörooleja. Samassa esityksessäkin hän on yleensä 4-5 eri hahmona jäällä. Seuramme valmennuksessa hankittu hyvä luistelutaito ja esiintymiset omissa keväisissä jääsaduissamme antoivat hyvän pohjan showluisteluun. Esittämiseen ja luisteluun, pariluisteluunkin, hän on saanut lisäoppia showharjoituksissa.

Paljon muutakin oppia ja kokemusta on elämä kansainvälisen ryhmän jäsenenä ja kiertely erilaisilla paikkakunnilla tuonut tullessaan.

Tiina lähettää terveisiä koko jäätaituriväelle
ja onnittelee ystäväänsä Lauraa EM-kultamitalista!