Temppuile tähtiin

11.9.2008
Tänä syksynä on luistelukoululaisillemme (ja vähän muillekin) tiedossa kiva yllätys, johon keskiviikkoryhmämme pääsi jo tutustumaan. 'Temppuile tähtiin' -vihkosten vinkkejä opetetaan ja kokeillaan luistelukoulutunneilla. Vihkoset, kahdeksan erilaista, saa ikiomiksi harjoittelun jälkeen.

Temppuile tähtiin

Suomen Taitoluisteluliitto on EM-kauden kunniaksi kehittänyt seurojen luistelukouluille virikepaketin, jonka vetonauloina ovat suomalaiset  luistelijatähdet, mm. jäätaiturit Laura Lepistö ja Jenni Vähämaa

Paketti sisältää kahdeksan eri vihkoa, joissa jokaisessa on tähtiluistelijan esittely, luistelijan temppuvinkki sekä hauska leikki. Vihkoset jaetaan luistelukoulutunneillamme sitä mukaa, kun niiden vinkkejä harjoitellaan.

Temppuile tähtiin -harjoittelua ja vihkosia on luvassa muutamien muidenkin nuorten luistelijoidemme ryhmille, ei pelkästään luistelukoululaisille.

Pakettiin sisältyy myös Rokki-Kokki bändin EM-kisarokki, jonka tahdissa luistelun saloihin perehtyminen sujuu kuin leikki. Kisarokkia kannattaa harjoitella myös jään ulkopuolella, sillä 20.-25.1.2009 sitä pääsee rokkaamaan koko katsomon voimin Taitoluistelun EM-kisoissa!

1. vihkosen EM-lipputarjouksesta

1. vihkosessa on lipuke, jolla pääsee 2 henkeä yhden hinnalla EM-kisojen avajaisiin 20.1.2009 kello 18.45. Avajaisten perään voi jäädä katsomaan pariluistelun lyhytohjelmaa.

Lipukkeessa pyydetään palauttamaan se omalle ohjaajalleen, mutta seurassamme asia hoidetaan luistelukoulupäivystyksessä:

  • Täytä lipuke ja vie se luistelukoulupäivystykseen (viimeistään su 19.10. / ke 22.10.)
  • Tilaus- ja yhteystietosi lisätään luistelukoulupäivystyksessä olevaan tilauslistaan.
  • Maksa tilauksesi Espoon Jäätaiturit ry:n tilille
    Nordea 135030-1497534, viite 80020 viimeistään 22.10.2008.
  • Kun liput ovat saapuneet, voit noutaa omasi (maksukuitti näyttäen) luistelukoulupäivystyksestä.