Taituritori ja Muokkarijuoksu 14.9.2008

9.9.2008
Perinteinen luistelutarvikkeiden kirppistapahtumamme Taituritori on jälleen Laaksolahden jäähallissa sunnuntaina 14.9.2008 klo 12-14.Samaan aikaan klo 12 starttaa urheilukentällä perinteinen Muokkarijuoksu-tapahtuma. Samaan aikaan jäällä HARJOITELLAAN IHAN NORMAALISTI! Taituritorilta voi noutaa tilaamiaan ja maksamiaan Vaahteramäen Eemeli DVD:tä!

Taituritori 14.9.2008 klo 12.00-14.00

Taituritori on seuramme perinteinen tapahtuma, jonka tarkoituksena on kierrättää luistimia, luistelupukuja ja muuta luisteluharrastuksessa tarvittavaa isommilta luistelijoilta pienemmille - kohtuuhintaan.

Taituritorille voivat tulla myymään kaikki jäätaiturit perheineen. Myyntipaikka ei maksa mitään, mutta se on itse järjestettävä (esim. oma pöytä, rekki tms.). Myyntialue on Laaksolahden jäähallin ylätasanne. Sään salliessa voi olla jäähallin ulkopuolellakin.

Taituritorille tulee tällä kertaa taitoluistinliikkeistä
Lucky Skate (pankkikortti käy maksuvälineenä).

Jäähallin ulkopuolellakin tapahtuu. Urheilukentällä käydään samanaikaisesti (klo 12 alkaen) perinteinen Muokkarijuoksu, jossa muodostelmaluistelujoukkueidemme luistelijat juoksevat sponsoroituja kierroksia. Ulkona olevat myyntipisteetkin on syytä katsastaa, esimerkiksi arpajaispöytä runsaine palkintoineen.

Joukkueet juoksevat:

Tervetuloa myymään ja ostamaan Taituritorille
sekä seuraamaan iloista Muokkarijuoksua!