Tiina Haimi DOI-jääshowssa Meksikossa

28.6.2008


Ruususen Sinisenä Haltiattarena
Ruususen Sinisenä Haltiattarena
Ruususena
Ruususena
Kaunotar Bellenä
Kaunotar Bellenä

Tiina Haimi jatkaa toisenkin kauden Disney on Ice -luistelijana. Hän on siirtynyt toiseen showhun ja matkannut Meksikoon.

Tiina Meksikossa

Jäätaituriluistelija Tiina Haimi (s. 1988) esiintyi viime kauden Disney on Ice -jääshowssa Princess Classics, heinäkuussa Egyptin Kairossa ja talvikauden Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Puerto Ricossa.

Tiina jatkaa DOI-luistelijana, mutta show on nyt Disney on Ice Celebrates 100 Years of Disney Magic (jota esitettiin Suomessakin viime talvena nimellä 'Lumous').

Nyt kesällä showta esitetään Meksikossa nimellä Mágico Mundo de Disney Sobre Hielo. Harjoitukset Mexico Cityssä ovat jo alkaneet. Esitykset alkavat 8.7. ja jatkuvat heinäkuun loppuun. Elokuun alussa on vuorossa kaksi muuta meksikolaiskaupunkia. Meksikon jälkeen on taukoa. Talvikausi alkaa syyskuun lopulla Kaliforniasta.

Tiina kertoi, että hänelle on suunniteltu kuusi vakioroolia ja sijaistuksia. Vaatteidenvaihtoja tulee siis riittämään! Viime kauden prinsessashowssa hänellä oli neljä vakioroolia ja usein sijaistuksia. Hän pääsi useita kertoja luistelemaan kahdessa prinsessaroolissakin, Bellenä ja Ruususena. Mieleinen sijaisrooli oli myös Tuhkimon ilkeä siskopuoli.

Tiina on nykyisessä showssaan ainut suomalainen. Muissa DOI-showssa jatkaa useita suomalaisia ja mukaan on tulossa uusiakin.

Lisätietoja: