Lisenssit ja kilpailuluvat 2008-2009

13.6.2008

STLL:n kilpailulisenssit ja -luvat kaudelle 1.7.2008-30.6.2009 ovat tulleet myyntiin.

STLL:n kilpailulisenssit ja -luvat 2008-2009

Suomen Taitoluisteluliiton kilpailulisenssit ja -luvat 1.7.2008-30.6.2009 ovat tulleet myyntiin. Tuolta lisenssisivuilta löytyvät kaikki tarvittavat ohjeet sekä mahdollisuus lisenssinhankintaan.

Yksinluistelijat

a) Lunasta omaa ikääsi ja kilpailusarjaasi vastaava kilpailulisenssi ennen ensimmäistä harjoitustasi/leiripäivääsi heinä/elokuussa.
Ilmoita lisenssisi laji ja maksupäivä seuran sähköpostiin (esjt@saunalahti.fi).

a) tai jos sinulla on oma vakuutus, joka kattaa kilpaurheilunkin ja sen harjoittelun, lunasta kilpailulupa hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäistä kilpailua ja ilmoita sen maksupäivä seuran toimistoon sähköpostitse (esjt@saunalahti.fi). Katso lisenssisivulta vakuutustodistusta koskevat ohjeet.

Muodostelmaluistelijat

Ilmoita lisenssisi laji ja maksupäivä oman joukkueesi yhteyshenkilölle (joka saattaa tarvita maksukuittikopionkin).

a) tai jos sinulla on oma vakuutus, joka kattaa kilpaurheilunkin ja sen harjoittelun, lunasta kilpailulupa hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäistä kilpailua ja ilmoita sen maksupäivä oman joukkueesi yhteyshenkilölle (joka saattaa tarvita maksukuittikopionkin).
Katso lisenssisivulta vakuutustodistusta koskevat ohjeet.

Valmennusryhmäläiset Ellei sinulla ole hyvää omaa vakuutusta, lunasta H-lisenssi, sillä luistelukouluvakuutus ei kata (useita kertoja viikossa) harjoittelua valmennusryhmissä.
H-lisenssillä saa vakuutusturvan lisäksi myös Taitoluistelu -lehden!
Luistelukoululaiset ja harrastajaluistelijat Seura vakuuttaa luistelukouluvakuutuksella alle 15-vuotiaat 1-2 kertaa viikossa harjoittelevat.