Suomen Urheilugaala 2.6.2008: Laura Lepistö palkintoehdokkaana

2.6.2008


Laura Lepistö STLL:n palkitsemistilaisuudessa huhtikuussa
Laura Lepistö STLL:n palkitsemistilaisuudessa huhtikuussa

Laura Lepistö oli Suomen Urheilugaalan palkintoehdokkaana 'Läpimurto'-palkintoluokassa. Hän oli myös yksi 'Sykähdyttävin urheiluhetki'-yleisöäänestyksen ehdokkaista.

Suomen Urheilugaala 2.6.2008

Suomen Urheilugaala ry. palkitsi kesäkuun toinen päivä suorassa TV-lähetyksessä kuluneen vuoden menestyneitä urheilijoita, urheiluvaikuttajia, taustahahmoja, nuoria nousevia kykyjä sekä suomalaisen urheilukentän moniosaajia laajalla skaalalla.

Urheilugaalassa oli 15 palkintoluokkaa. Seuramme luistelija, SM-1 ja EM-3. Laura Lepistö oli yksi kolmesta ehdokkaasta palkintoluokassa 'LÄPIMURTO - nousu suomalaisen huippu-urheilun kärkikastiin'. Palkinnon sai jääkiekkoilija Antti Pihlström.

Laura Lepistön taitoluistelun EM-pronssia tuonut onnistunut vapaaohjelma Zagrebissa oli mukana yleisöäänestyksessä 'SYKÄHDYTTÄVIN URHEILUHETKI'. Yleisö valitsi sykähdyttävimmäksi Janne Ahosen viidennen mäkiviiikon voiton. Kovassa kaartissa Laura sai 9. eniten ääniä jättäen taakseen mm. jääkiekkomaajoukkueen.

Palkintoehdokkaiden joukossa oli toinenkin taitoluistelija: Kiira Korpi oli ehdokkaana 'Esikuva'-palkintoluokassa.

Edustavat taitoluistelijat huomattiin kyllä gaalassa. Esimerkiksi IS:n kuvateksti "Illan hehkeimmät naiset olivat ehdottomasti raikkaat ja kauniit taitoluistelijat Laura Lepistö ja Kiira Korpi, jotka ovat jo harjoittelunsa jäällä aloittaneet pienen tauon jälkeen."

Ylen uutinen 2.6.2008