Taitoluistelu verkossa

7.1.2008

Suomen taitoluisteluväki on saanut uudet mielenkiintoiset omat sivut Taitoluistelu -verkkolehden myötä.

Taitoluistelu verkossa

Suomen Taitoluisteluliiton virallinen jäsenlehti Taitoluistelu on vuoden 2008 alusta saanut omat verkkosivut.

Kevätkauden 2008 aikana uudet verkkosivut päivittyvät uusin uutisin kerran viikossa. Kevään arvokilpailujen aikana verkkosivujen toimitus tarjoaa kuitenkin päivittäisen uutisseurannan suoraan kilpailupaikalta.

Kauden 2008-2009 alusta verkkosivut täydentyvät lehden toimitusneuvoston linjauksen mukaisesti ennen muuta nuoria luistelijoitamme palvelevalla materiaalilla. Jo nyt tästä osiosta on avattu uudenlainen Luistimilla-osio, jossa viikoittain esitellään mielenkiintoinen luistelijatuttavuus.

ps. Huomasithan seurasivujemme etusivulla olevan 'Taitoluistelu'-logon, jota klikkaamalla pääsee suoraan noille sivuille!