Tiinan jouluterveiset Disney on Ice -showsta

23.12.2007

Disney on Ice Princess Classics -jääshowssa esiintyvä jäätaituri Tiina Haimi kertoo kuulumisiaan ja lähettää joulutervehdyksen jäätaituriväelle.

Disney on Ice -luistelija Tiina Haimin jouluterveiset jäätaituriväelle

19-vuotias Tiina Haimi siirtyi kesällä Laaksolahden jäiltä luistelemaan Princess Classics -jääshowssa. Tänään 23.12. he esiintyivät Ohion Youngstownissa. Seuraavat näytökset ovat jo 26.12. Rhode Islandin Providencessä.
Tiina kertoo kuulumisiaan ja toivottaa Hyvää Joulua jäätaituriväelle:

Hei kaikki,

Nyt on puolisen vuotta mennyt siitä, kun vaihdoin Laaksolahden jäähallin hieman isompiin areenoihin valtameren toiselle puolelle. Aika on mennyt älyttömän nopeasti viikoittain vaihtuvassa maisemassa. Prinsessoiden kanssa vietettiin heinäkuu helteisessä Egyptissä ja on nyt jenkeissäkin kierretty jo 14 kaupunkia kahdeksassa eri osavaltiossa sekä esitetty lähes 150 showta! On tullut etelävaltiot melko tutuksi matkan varrella ja joulun jälkeen suuntaammekin pohjoiseen aina Kanadaan asti, sekä etelään Puerto Ricoon. Show on upea ja rutiiniin päästyäni olen saanut kokeilla erilaisia rooleja, mikä lisää mielenkiintoani.

Vaikka välimatkaa Laaksolahteen onkin lähes puoli maapalloa, olen silti mukana hengessä, seuraan jokaisen kilpailun tuloksia ja saan jatkuvasti päivityksiä koti-Suomen luistelutapahtumista. Olen kuullut ikäviä uutisia loukkaantumisista ja pettymyksistä, mutta myös saanut juhlia upeita onnistumisia ja tuloksia. Täytyy myöntää, että harmitti aika paljon, kun en ollut katsomossa Jennin Finlandia Trophy- tai Lauran SM-voiton aikana!

Innoissani odotan jo kevään kilpailuja ja yritän pitää yhteyttä ja kertoa kuulumisia, toivottavasti tekin jaksatte lähetellä viestejä ja lievittää jo alkavaa koti-ikävää. :)

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE EsJt-laisille!

Tiina