Joulupiruetti 12.12.2007 klo 17.30

11.12.2007

Joulupiruetti on jäätaituriväen perinteinen ja kodikas jouluinen tapahtuma, jossa kaikki luisteluryhmät esittävät pienet jouluiset ohjelmat täydelle katsomolle (vanhempia, sisaruksia, sukulaisia, kavereita ...). Yleisöllä on vapaa pääsy! (pukukoppijako päivitetty)

Joulupiruetti 12.12.2007 klo 17.30-18.30

Joulupiruetti on jäätaituriväen yhteinen perinteinen joulutapahtuma, jossa seuran kaikki luisteluryhmät esittävät Laaksolahden jäähallin jäällä pienet jouluiset ohjelmanumerot.

Yleisöllä on vapaa pääsy. Erityisen tervetulleita ovat luistelijoiden vanhemmat, sisarukset, isovanhemmat, kummit, kaverit...

Esiintymis-
järjestys
Ryhmä Esittävät Pukeutuminen Pukukoppi