Finlandia Trophy 2007: Mukana Laura Lepistö ja Jenni Vähämaa

12.10.2007


Viime vuoden SM-mitalikahveilla kuvattuna valmentaja Virpi Horttana, Jenni Vähämaa ja Laura Lepistö
Viime vuoden SM-mitalikahveilla kuvattuna valmentaja Virpi Horttana, Jenni Vähämaa ja Laura Lepistö

Finlandia Trophy tuo tälläkin kertaa kovatasoisen luistelijakaartin Suomeen. Tikkurilan Valtti Areenalla nähdään 12.-14.10.2007 maamme huippuluistelijoiden ja mielenkiintoisten ulkomaalaisten kilpakumppanien upeita suorituksia. Kilpailun viidestä suomalaisnaisesta kaksi on jäätaitureita. Naisten ja miesten yksinluistelun lisäksi tällä kertaa on mukana Suomessa harvoin nähtyä pariluistelua. Lippuja on vielä saatavana sekä lauantaille että sunnuntaille.

Finlandia Trophy 2007

Finlandia Trophy on Suomen Taitoluisteluliiton järjestämä tasokas kansainvälinen taitoluistelukilpailu Tikkurilan Valtti-Areenalla 12.-14.10.2007. Kilpailu on ISU:n kalenteriin kuuluva.

Kilpailusivuilta löytyy paljon tietoa kilpailusta, mm. hyvin mielenkiintoinen osallistujalista sekä tarkka aikataulu.

Kilpailuun osallistuu viisi suomalaisnaista, mukana jäätaiturit Laura Lepistö ja Jenni Vähämaa ja kolme suomalaismiestä. Kilpailun suomalaisluistelijoilla oli lehdistötilaisuus 1110.2007.

Lipunmyynti on avattu 1.9.2007. Netin kautta voi ostaa lippuja haluamilleen paikoille (selkeän paikkakartan avulla). Liput maksetaan ja tulostetaan varattaessa. Lippuja on vielä (11.10.2007) jäljellä kaikille kilpailupäiville.

Finlandia Trophy on tällä kaudella ainut tilaisuus Suomessa nähdä tällainen kansainvälinen aikuisten sarjan kilpailijakaarti. Aiempien vuosien kilpailuissa on nähty monia kansainvälisiä tähtiä, osa ennen läpimurtoaan.

Kotimaisille huippuluistelijoille Finlandia Trophy on yksi arvokisavalinnoissa huomioitava näytönpaikka.

Perjantai-iltana nähtiin jo pariluistelun lyhytohjelmat ja miesten lyhytohjelmat.

Kannattaa todella mennä katsomaan vuoden huippukilpailua Suomessa!