Finlandia Trophyssa kaksi jäätaituriakin

12.9.2007


Viime vuonna naisten sarjan voitti Suomen Kiira Korpi
Viime vuonna naisten sarjan voitti Suomen Kiira Korpi
Viime vuonna miesten sarjan voitti USA:n Jeremy Abbott
Viime vuonna miesten sarjan voitti USA:n Jeremy Abbott

Tänä syksynä tuo taas Finlandia Trophy kovatasoisen luistelijakaartin Suomeen kilpailemaan. Tikkurilan Valtti Areenalla nähdään 12.-14.10.2007 maamme huippuluistelijoiden ja mielenkiintoisten ulkomaalaisten kilpakumppanien upeita suorituksia. Naisten ja miesten yksinluistelun lisäksi tällä kertaa on mukana Suomessa harvoin nähtyä pariluistelua. Lipunmyynti on alkanut 1.9. Liput kannattaa hankkia pian, sillä halli on pienehkö ja liput tultaneen myymään loppuun. Kilpailun 12.9. julkaistussa osallistujalistassa ovat myös Laura Lepistö ja Jenni Vähämaa.

Finlandia Trophyn lipunmyynti alkanut

Finlandia Trophy on Suomen Taitoluisteluliiton järjestämä tasokas kansainvälinen taitoluistelukilpailu Tikkurilan Valtti-Areenalla 12.-14.10.2007. Kilpailu on ISU:n kalenteriin kuuluva.

Kilpailusivuille tulee tarkempaa tietoa kilpailun lähestyessä. Sieltä löytyy jo (12.9.) hyvin mielenkiintoinen osalllistujalista ja alustava aikataulu.

Kilpailuun osallistuu viisi suomalaisnaista, mukana jäätaiturit Laura Lepistö ja Jenni Vähämaa ja kolme suomalaismiestä.

Lipunmyynti on avattu 1.9.2007. Netin kautta voi ostaa lippuja haluamilleen paikoille (selkeän paikkakartan avulla). Liput maksetaan ja tulostetaan varattaessa.

Tällä kertaa ei tehdä jäätaituriväen yhteistä lipputilausta (lipunmyyntitavan takia). Tuolta on helppo tehdä pienemmällä porukalla kimppatilauksia tai vaikka kaverukset sopien lähekkäisten paikkojen ostamisesta.

Finlandia Trophy on tällä kaudella ainut tilaisuus Suomessa nähdä tällainen kansainvälinen aikuisten sarjan kilpailijakaarti. Aiempien vuosien kilpailuissa on nähty monia kansainvälisiä tähtiä, osa ennen läpimurtoaan.

Kannattaa mennä katsomaan
- ja kannattaa ostaa liput ajoissa!