Laura Lepistö kutsuttu ISU Grand Prix -kilpailuun

22.8.2007

Laura Lepistö
Laura Lepistö

Laura Lepistö on kutsuttu mukaan ISU Grand Prix -sarjan osakilpailuun Kanadaan. Tämä Skate Canada kilpailu on 1.-4.11.2007 Quebecissä.

Laura Lepistö Skate Canada -kilpailuun

ISU Grand Prix -sarja on taitoluistelun 'maailmancup'. Tähän hyvin arvostettuun kilpailusarjaan saivat tietyin kriteerein viime kauden parhaat luistelijat kukin kutsun kahteen kilpailuun. Suomalaisista kaksi paikkaa ovat saaneet Kiira Korpi ja Susanna Pöykiö. Osa luistelijoista on saanut yhden paikan, suomalaisista Alisa Drei.

Kussakin osakilpailussa on naisten ja miesten sarjoissa 12 kilpailijaa, pariluistelussa 8 paria ja jäätanssissa 10 paria. Peruutuspaikoille saa kunkin kilpailun järjestäjä ottaa haluamiaan luistelijoita ISU:n määrittämiltä listoilta. Peruuttaneiden tilalle voidaan ottaa joku toiseen kilpailuunsa tai joku ensimmäiseensä. 

Naisten SM-hopeamitalisti Laura Lepistö sai nyt kutsun Skate Canada -osakilpailuun 1.-4.11.2007 Quebecissä Kanadassa. Lauran nimi ei näy vielä kilpailun sivuilla, mutta näkyy jo naisten kaikkien GP-kilpailujen osallistujaluettelossa.