Valmentajatiimeissä muutoksia

29.4.2007


Vippe PM-kilpailussa jännittämässä Lauran pisteitä
Vippe PM-kilpailussa jännittämässä Lauran pisteitä
Sara kukitettuna Narnia-jääsadun ensi-illassa
Sara kukitettuna Narnia-jääsadun ensi-illassa
Mäpä ja luistelukoululaisia Rölli-radalla
Mäpä ja luistelukoululaisia Rölli-radalla

Kevätkaudella 2007 on sekä yksinluistelun että muodostelmaluistelun valmentajatiimeihimme tullut muutoksia.

Yksinluistelun valmentajatiimi

Päävalmentajamme Virpi Horttana sai maaliskuun alussa uudeksi työparikseen Sara Lindroosin vuodenvaihteessa valmennustyön perhesyistä jättäneen Hanna-Kaisa Lintusalon tilalle.

Master Pro -valmentaja Virpi Horttana on valmentanut seurassamme jo parikymmentä vuotta. Pitkäjänteinen työ on tuottanut upeita tuloksia. Hänen valmennettavansa ovat saavuttaneet useita SM- ja PM-mitaleita sekä menestyneet kansainvälisissä kilpailuissa.

II-tason yksinluisteluvalmentajakoulutuksen suorittanut Sara Lindroos on valmentanut aiemmin yksinluistelijoita ETK:ssa ja EVT:ssä sekä on ollut muodostelmaluistelijoiden tekniikkavalmentaja ETK:ssa. Sara on ETK:n kasvatti, entinen maajoukkueluistelija, junioreiden vuoden 1997 Suomen ja Pohjoismaiden mestari. Maalis-huhtikuun aikana Sara on jo tullut hyvin tutuksi koko jäätaituriväelle ohjattuaan Narnia-jääsadun harjoittelua.

Yksinluistelun valmennustiimissä ovat mukana myös Master Pro -valmentaja Arja Veijola (Sarankin monivuotinen valmentaja) ja II-tason yksinluisteluvalmentajakoulutuksen suorittanut Jenny Korkala (entinen yksinluistelijamme, Virpin valmentama).

Muodostelmaluistelun valmentajatiimi

Muodostelmaluistelun vastuuvalmentajamme Laura Seise siirtyi kilpailukauden päätyttyä valmentamaan kokopäiväisesti ETK:n.
Menneellä kaudella hän valmensi molemmissa espoolaisseuroissa.

Muodostelmaluistelun valmennustiimissämme jatkavat Muodostelmaluistelun I-tason koulutuksen käyneet, seurassamme jo useamman vuoden valmentaneet Anna Konu, Tanja Hatakka ja Anni Palsala. Annan oma luistelutausta on HL:n Marigold Ice Unitystä. Tanja ja Anni ovat entisiä joukkuekavereita oman seuramme Espirales-joukkueesta.

Tiimi täydentyi kevätnäytöksen jälkeen Tanjan ja Annin entisellä Espirales-aikaisella joukkuekaverilla. Hän on Riikka Helkkula, joka on on luistellut HSK:n Team Mystiquessä ja kolme kautta Team Uniquessa. Viimeisen vuoden Riikka oli Australiassa, jossa hän mm. valmensi seniorijoukkuetta.

Luistelukoulutiimi

Syyskaudella 2006 luistelukoulun vetotiimin muodostivat Hanna-Kaisa Lintusalo, Kaisa Mäenpää ja Jenny Korkala, päävastuun ollessa Hanna-Kaisalla.

Kevätkaudella 2007 luistelukoulun vetotiimi kutistui kaksihenkiseksi Hanna-Kaisan jätettyä valmennustehtävät. Luistelukoulun päävalmentajana toimi Kaisa Mäenpää.

Kaisa Mäenpää on oman seuramme entinen yksinluistelija. Hän on
II-tason yksinluisteluvalmentaja. Hän on valmentanut myös Vaasassa, Espanjassa ja OTK:ssa.

Ohjaajina luistelukoulussa, harrastajaryhmissä ja osittain valmennusryhmissä toimii parikymmentä entistä yksin- tai muodostelmaluistelijaa, jotka ovat käyneet Suomen Taitoluisteluliiton ja ESLU:n ohjaajakoulutuksia.