SM-valintakilpailu Laaksolahden jäähallissa 13.-15.10.2006

15.10.2006

Sissi Keränen (kuva Mika Leppänen)
Tuuli Nikoskinen (kuva Mika Leppänen)
Hanna Halme (kuva Mika Leppänen)
Entiset jäätaituriyksinluistelijat, nykyiset HSK:n jäätanssijat 15-vuotiaat Crista Grönroos ja Eero Kivinen (kuva Mika Leppänen)

Seuramme järjesti Laaksolahden jäähallissa SM-seniorien ja SM-juniorien ensimmäisen valintakilpailun. Yksinluistelun (naiset, miehet, tytöt, pojat) lisäksi kilpailtiin jäätanssissa. SM-juniorityttöjen sarjassa jäätaiturit ottivat kaksoisvoiton: Sissi Keränen voitti ja Tuuli Nikoskinen oli toinen. Hanna Halme oli 13.

SM-valintakilpailu 13.-15.10.2006

Kilpailumme oli ensimmäinen kahdesta valintakilpailusta, joilla valitaan kilpailijat Mikkelissä 8.-10.12.2006 järjestettävään
Taitoluistelun SM-kilpailuun 2007.
Toinen valintakilpailu on Tampereella 11.-12.11.2006.

1. valintakilpailun (Espoo, Laaksolahti) kilpailusivu (mm. tulokset)

Omalle seuralle kaksoisvoitto:

SM-juniorit, tytöt (24 kilpailijaa):

Laura Lepistö ja Jenni Vähämaa eivät osallistuneet tähän valintakilpailuun, koska he matkustavat seuraavalla viikolla Tsekkiin ISU Junior Grand Prix -kilpailuun.

Elina Vesamäen osallistuminen naisten sarjaan peruuntui sairastumisen takia.

Tuuli Nikoskinen sai tästä kilpailusta paikan SM-kilpailuun. Sissi Keräsellä ja Jenni Vähämaalla on SM-paikka viime vuoden SM-mitalisteina.

Onnittelut SM-junioreillemme!

Kiitokset viikonloppuna pitkiä päiviä uurastaneelle runsaslukuiselle talkooväelle, niin luistelijoille kuin vanhemmilleenkin!

Juttu kilpailujärjestelyistä