Jenni Vähämaalle Olympiakomitean huippuyksilötukea

15.9.2006

Suomen Olympiakomitea on päättänyt talvilajien tukemisesta kohti seuraavia olympialaisia. Neljä taitoluistelijaa, joukossa 14-vuotias Jenni Vähämaa, saavat huippuyksilötukea.

Jenni Vähämaalle Olympiakomitean tukea

Suomen Olympiakomitean hallitus päätti talvilajien tuista kohti Vancouver 2010 -talvikisoja. Yhteensä talvikauden 2006-2007 ajalle tukea myönnettiin 897 000 euroa, josta ennakkoina lajiliitoille on maksettu 290 000 euroa. Päätökset tehtiin valmennuksen johtajan johdolla tehdyn talvilajien valmennuksen kartoituksen pohjalta. Päätökset linjaavat lajien tukemista Vancouver 2010 -talvikisoihin saakka, kuitenkin niin, että suunnitelmien toteutumista tarkastellaan vuosittain keväisin, jolloin päätetään myös seuraavan kauden tukisummista.

Taitoluistelun tuki on huippuyksilötukea, jota saavat Alisa Drei, Kiira Korpi, Susanna Pöykiö ja Jenni Vähämaa. Tuki on 8 000 €/ urheilija, yhteensä 32 000 €.

Olympiakomitean uutinen