Jäätaituriylioppilaita

3.6.2006

Jenny Korkala
Jenny Korkala
Kaisa-Mari Lepistö
Kaisa-Mari Lepistö
Outi Salo
Outi Salo

Onneksi olkoon Jenny Korkala, Kaisa-Mari Lepistö ja Outi Salo!

Jäätaituriylioppilaat 2006

Kevään ylioppilaiden joukossa on kolme tyttöä, jotka ovat luistelleet  jäätaitureina toistakymmentä vuotta ja nykyään toimivat ohjaajina seurassamme. Kaikki kolme harjoittelivat aiemmin samassa ryhmässä useita vuosia.

Kauniaisten Lukiosta kirjoittanut Jenny Korkala luisteli pitkään yksinluistelijana ja yhtenä vuotena samanaikaisesti myös Espirales-joukkueessa. Jenny on jo kouluttautunut I-tason valmentajaksi ja vastannut Leppisten valmennuksesta sekä ohjannut säännöllisesti myös Tinttejä, Taitureita ja K2-luistelijoita.

Kaisa-Mari Lepistö sai valkolakkinsa Mäkelänrinteen Lukiosta. Hänen pitkä yksinluistelu-uransa seurassamme päättyi vaihto-oppilasvuoteen USA:ssa. Sieltä palattuaan hän on ohjannut luistelukoululaisia, Roosia ja Leppiksiä.

Helsingin Suomalaista Yhteiskoulua sisarustensa tavoin käynyt Outi Salo kirjoitti peräti kahdeksan ainetta. Outi siirtyi aikanaan 'alaikäisenä' yksinluistelun K2-ryhmästä juuri juniorisarjaan siirtyneeseen Espirales-joukkueeseemme. Muodostelmaluistelua hän jatkoi vielä HSK:n Team Mystique -joukkueessa. Oman luistelu-uransa jälkeen hän palasi kasvattajaseuraansa luistelukouluohjaajaksi. Outi on ohjannut Perhoset-ryhmän oheisharjoitteluakin.

Onnittelut kevään jäätaituriylioppilaille!