Valley Bay Evergreens kilpaili 11.3.2006

11.3.2006

Valley Bay Evergreens
Valley Bay Evergreens
Verkkaa ja venyttelyä kirpeässä pakkassäässä
Verkkaa ja venyttelyä kirpeässä pakkassäässä
Parhaat ilmeet nähtiin suorituksen jälkeen (kun videolta hämmästeltiin omia hienoja läpimenoja)
Parhaat ilmeet nähtiin suorituksen jälkeen (kun videolta hämmästeltiin omia hienoja läpimenoja)
Evarit palkintojenjaossa
Evarit palkintojenjaossa

Aikuisten sarjan muodostelmaluistelujoukkueemme Valley Bay Evergreens pääsi sittenkin kerran tällä kaudella kilpailemaan - Myyrmäessä lauantaina 11.3.2006.

Valley Bay Evergreens kilpailemassa 11.3.2006

Aikuisten sarjassa on vuosittain kolme kilpailua. Seuramme aikuisjoukkue Valley Bay Evergreens on joka vuosi kamppaillut luistelijamääräongelmien kanssa. Syynä ongelmiin ovat ennen kaikkea myöhäiset harjoitusajat.

Ensimmäisellä kilpailukaudellaan 2003-2004 joukkue kilpaili kahdesti, kaudella 2004-2005 peräti kolme kertaa. Tällä kaudella saatiin kilpailukokoonpano kasaan vain viimeiseen kilpailuun Vantaan Myyrmäessä 11.3.2006. Kilpailuohjelma harjoiteltiin vajaassa kahdessa kuukaudessa sen jälkeen, kun lopulta oli riittävä porukka koossa. Kilpailukokoonpanossa oli 13 henkeä. Kilpailla saa tässä sarjassa 12-20 hengen joukkuein.

Myyrmäen kilpailussa ohjelma meni hyvin. Joukkue oli oikein tyytyväinen suoritukseensa. Vielä rohkeammin ja isommin ilmein olisi tosin voinut esittää tämän kivan ja menevän ohjelman, jonka teemana oli 'Karaoke Stars'. Ohjelmamusiikkina soi kotimaisia karaokehittejä. Kovatasoisessa ja kärkijoukkueiden takana varsin tasaisessa sarjassa Valley Bay Evergreens oli 15. eli viimeinen - onnistuneella suorituksella.

Myyrmäen kilpailu oli melkoinen mammuttikilpailu pienehkössä hallissa. Kilpailemassa oli 15 aikuisjoukkueen lisäksi 11 juniori- ja 8 seniorijoukkuetta. Näissä kansallisissa sarjoissa on vuosi vuodelta enemmän ja tasokkaampia joukkueita. Tällä suomalaisen muodostelmaluistelun 'vähemmän tiukkapipoisella' haaralla menee lujaa nykyään!

Kilpailun nettisivu