EsJt-varusteita

28.10.2005

Tuulipuku (kuvassa ilman EsJt-logoa)
Tuulipuku (kuvassa ilman EsJt-logoa)
Kaikissa varusteissa on tämä logo brodeerattuna (kirjaimet valkoisena, sydän punaisena)
Kaikissa varusteissa on tämä logo brodeerattuna (kirjaimet valkoisena, sydän punaisena)

Nyt on saatavilla EsJt-logolla varustettuja tuulipukuja, varustekasseja (pyörillä ja ilman), reppuja ja pukupusseja.

EsJt-varusteet

Luistelijamme perheineen voivat nyt hankkia yhteistilauksena uusia, laadukkaita ja edullisia (tingittyyn omakustannushintaan) EsJt-varusteita, joissa on EsJt-brodeeraus (EsJt-teksti sydämellä):

  • harjoitus- ja kilpailumatkoille käteviä varustekasseja/reppuja sekä pukupusseja
  • luistelukoulujäälle, ulko-oheisharjoitteluun ja kisakatsomoon sopivia tuulipukuja (aikuisten kokojakin vanhemmille vaikka lenkkeilyyn lapsen jääharjoittelun aikana!)

Varusteita voi tilata kätevimmin lomakkeella netin kautta. Tilauslomake löytyy myös Viikkotiedotteesta 42/2005, mutta netin kautta tilaaminen on toivotuin tilaustapa. Lisätietoja: Olli Niemi 041-4580029.

Toimitusaika on muutama viikko. Tilauksen saapumisesta ilmoitetaan sähköpostitse. Varustetilaukset ovat sitovia.

Mallikappaleet ovat nähtävinä ja kokeiltavina luistelukoulupäivystyksessä. Osa mallikappaleista saadaan yhteensattumien vuoksi vasta viikon 44 alkupuolella (loka-marraskuunvaihteessa). Tuulipuvuista on saatu kokeiltaviksi vasta lasten koot M, L ja XL, ei vielä pienintä lasten kokoa eikä mitään aikuisten kokoja.

Ensimmäinen tilauskierros on jo tehty toimittajalle (jotta joukkueet saavat varustekassit ensimmäiseen kilpailuunsa). Toinen tehdään vasta sen jälkeen, kun kaikki tuulipukukoot on saatu kokeiltaviksi.

EsJt-varusteet