Joukkuesivustot avattu

23.8.2005

Näiltä sivuilta löytyy nyt myös viisi joukkuesivustoa: oma sivusto kullekin muodostelmaluistelujoukkueellemme ja yksinluistelijoillemme.

Joukkuesivustot avattu

Muodostelmaluistelujoukkueiden sivustot

Muodostelmaluistelujoukkueillemme on nyt avattu tänne omat sivustot (Sporttisaitti-palvelun joukkusivusto-ominaisuutta hyödyntäen). Valmentaja Laura Seise tukijoukkoineen ylläpiti kolme kautta hienoja, mutta valitettavan työläitä, nettisivuja joukkueillemme. Valmentajien ja seuran hallituksen palaverissa 20.8. sovittiin, että ne korvataan tänne avattavilla joukkuesivustoilla.

Sivustot on nyt avattu ja 'pohjustettu'. Nyt niille itse kullekin etsitään ylläpitäjää/ylläpitäjiä. Tehtävä on teknisesti helppo. Se ei vaadi tekstinkäsittelytaitoa kummoisempaa. Tarvitaan vain pääsy nettiin ja innostusta asiaan. Joukkuesivustojen mahdollisuudet ovat rajoitetut, mutta niiltä voi helposti linkittää esimerkiksi jonnekin muualle avattuun kuvagalleriaan tai johonkin muuhun täydentävään palveluun. Joukkuesivustoilla on itsessäänkin kivoja mahdollisuuksia, esimerkiksi kaikkien luistelijoiden kuvalliseen ja sanalliseen esittelyyn. Nyt siellä on vasta nimet, mutta siitä on helppo jatkaa. Kullakin sivustolla on vielä 2-3 käyttämätöntä sivuakin.

Joukkueiden sivut löytyvät
(paitsi useammista linkeistä seuran sivuilta, myös suoraan):

Peruskauden aikataulut on siirretty joukkuesivustoille.

Yksinluistelijoiden sivusto

Viides joukkuesivustomme on käytetty yksinluistelijoidemme omaksi sivustoksi.

Se löytyy täältä: http://espoonjaataiturit.sporttisaitti.com/yksinluistelijat/

Yksinluistelijoiden sivustollekin olisi kiva löytää oma ylläpitäjä.

Hauskoja hetkiä omien sivustojen parissa!

ylläpitäjiksi halukkaiden ilmoittautumisia odotellen

Ulla-Maija Haimi