Kevätjuhlassa palkitut

19.5.2005

Seuran kevätjuhlassa Laaksolahden Monitoimitalolla 19.5.2005 palkittiin kaudella 2004-2005 ansioituneita jäätaitureita.

Palkitut 2004-2005

Emma Timonen

Valley Bay Synchro

Max Lindholm

Max on edistynyt ensimmäisenä juniorivuotenaan luistelullisesti, mutta erityisen hyvin mieleen on jäänyt Maxin kehittyminen esittämisessä. Hän on ihailtavasti pystynyt heittäytymään mukaan kauden ohjelmien teemoihin ja ilahduttanut niin joukkuetovereitaan kuin katsomoakin ennakkoluulottomalla otteellaan.

Valley Bay Synchronics Josefiina Niemi Josefiinan luisteluun on tullut kauden aikana aivan uudenlaista varmuutta ja liukua. Vaikeinkaan askel ei näytä tätä tyttöä pelottavan ja Josefiinalla on esimerkillinen asenne harjoitteluun. Hän on valmis tekemään töitä niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Valley Bay Synchronettes

Liina Saarinen

Liina eli Limppu on erittäin ahkera harjoittelija, joka esimerkillisesti kannustaa ja tarvittaessa myös hieman komentaa muita. Innokas oppimaan uusia asioita. Omatoiminen. Kannustaa joukkuetta aina parempiin suorituksiin.

Tsempparipalkinnot

Valley Bay Synchro

Meri Tammenkoski

Meri eli Metu on osa Valley Bay Synchro -joukkuetta koko sydämellään. Alkukauden rasitusvammoista huolimatta Metu on jaksanut ilahduttaa koko joukkuetta hymyllään ja makoisilla jutuillaan. Erityisen hyvin joukkueen mieleen on jäänyt 2. valintojen kitarasoolot ennen lyhytohjelmakilpailua.

Valley Bay Synchronics Minna Rämä Minnan kaunis hymy tarttuu helposti jokaiseen joukkueen jäseneen. Minnan kanssa on helppo tehdä töitä ja hän on aina valmis uusiin haasteisiin. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja on hyvä esimerkki siitä, mistä rakentuu hyvä muodostelmaluistelija: taidosta ja isosta sydämestä.

Valley Bay Synchronettes

Pipsa Yli-Kyyny

Pipsa on innokas harjoittelija, joka jaksaa pitää hauskaa ja innostua uusista asioista. Kisamatkoilla erittäin kannustava ja luo uskoa joukkueeseen. Kehittynyt monin tavoin kuluneen kauden aikana.

K1

Tuuli Nikoskinen

Tuuli on sinnikäs yrittäjä ja ahkera harjoittelija, joka ei anna periksi.

K2+K3

Seidi Rantanen

Seidi on tsempannut kisoissa ja puhtaallemenoissa. Venynyt kilpailuissa.

Taiturit

Nanna Förster

Nanna on ahkera ja innokas harjoittelija.

Tintit

Jutta Haapamäki

Jutta on aina paikalla ja harjoittelee innokkaasti.

Pinkit

Jenna Peuralinna

Jenna on ollut ahkera, säännöllisesti paikalla ja aina iloisella mielellä harjoittelemassa. Jenna on kehittynyt viime kauden aikana ja hänellä on hyvä muokkaripää.

Positiivinen henkilö

Minttu Salonen

Vanhojen ryhmässä luisteleva Minttu on jo useana vuotena tehnyt upeita pukuja kevätnäytöksiin, erityisesti vaativia soolorooliasuja.